VoorT Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Informacja w wczoraj - Meganka III bedzie zapewne dostepna dopiero pod koniec Q1 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Zdjęcia z drogi... <zobacz> Tył to koszmar - stawiam, że ph2 będzie miała światła z coupe, jak mogli tak zepsuć htb :evil: Jest już PL strona MIII <zobacz> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no ja ostatnio widziałem nowe scirocco na poznańskich tablicach i pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to to żeby nowa Meganka była ładniejsza Co do tyłu to trzeba zobaczyć na żywo, wielu osobom nie podobał się tył MII, a jednak auto odniosło sukces :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Zdjęcia z drogi... <zobacz> C4 jak żywo :-| wsadzą też do niego dci 85KM, w wersji 90KM :-P ostatni akapit jest o silnikach rozbieżne informacje : tu o 90KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Parę fotek: http://www.netcarshow.com/renault/2009-megane_coupe/ http://www.netcarshow.com/renault/2009-megane/ a widzieliście to :shock: : http://www.netcarshow.com/renault/2009-megane_trophy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ceny w Polsce: <zobacz> I test spalania: <zobacz> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 osobiscie jestem zakochany w modelu trophy :-> na TVN turbo w OPT puscili nawet plotke, ze bedzie ono wypuszczone do sprzedazy... marzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jeździłem Meganą zwykłą i Cupe w wersji 1.6, VI biegów w Cupe 1.6 to nieporozumienie dla zwykłej to jeszcze ujdzie ( jest ciszej i spada spalanie) ale zabierając się za wyprzedzanie to lepiej odrazu redukować. Czekam na TCE 130 bo TCE 180 przy debilnej polityce organizacji ruchu to generator kłopotów. Gdzie taką jeździś, na obwodnicy Kielc biegnącą szczerym polem i lasem postawili znak 70 i radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Widziałem obie wersje sa poprostu olśniewacące. W porównaniu do megi 5d golf VI nie istnieje jeśli chodzi o wygląd wnętrza i karoserię, natomiast qupetka ma twardy orzech do zgryzienia :-P jeśli idzie o scirocco bo też jest niesamowicie ładne tak jak ona. czytałem w top gear że qupetka prowadzi się jak audi czy ford(komplement) także chciałbym zobaczyć niedługo jej porównanie z scirocco najlepiej live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ale wiesz... Co VW to VW Scirro widzialem i piekne. Zobacze Renaulta i wtey można wydawać werdykt. Bo fotki to tylko podgląd w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Widze, że nie jeździłeś audi i Cupe tylko oczytałeś się gazet typu Autoświat. Jeździłem i audi i Cupe z silnikami 1.6, w Cupe dynamika kiepska a w audi to tak jakby tam siedział silnik od Malucha. Cupeta prowadzi się super, dużo lepiej jak starą, na przeciw niej audi to tak jakby płyną balią po jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 no jasne że nie jezdziłem a szkoda :-/ dlatego napisałem, że chciałbym zobaczyć porównanie live czyli sam się przejechać tymi autkami wtedy wiedział bym co dobre a co lepsze hehe. Jezdziłem q7 ale to raczej z czołgiem można porównać, bo nie z zwinnymi autkami pokroju qupetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 umowmy sie ,na pewno jest ladniejsze od II, szczegolnie w hb, poprzedniczka wygladala jak zelazko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 umowmy sie z kim?,na pewno jest ladniejsze od II, jak każdy lanos szczegolnie w hb, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 tak sie pisze, zwracajac sie w luznej formie do ogolou ale co uzytkownik thalii moze o tym wiedziec, majac auto skladane przez turecka mysl techniczna, ktore nowe wyglada jak powypadkowe - patrz np. szpary miedzy elementami nadwozia bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi