kataryniarz Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nowe zdjęcie MIII bez kamuflażu Na dzień dzisiejszy MII lepiej wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 mieszanka volvo i peugeota. Niestety zadna rewelacja moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 to może być jakaś mocniejsza wersja, bo nowe twingo w 100 konnej sportowej wersji tez ma srebrne "alu" wstawki w zderzaku. Ja bym zamontował niżej logo Renault z maski co by ją powiększyło optycznie. Ta srebrna Megi trochę wyżej tez chyba w jakimś wypasie bo xenon już jest, ale czarne platiki ze zderzaka od razu bym wyrzucił, jak napisał kfadratowy zalatuje nowymi peugeotami i citroenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Podobno na jesień ma być w salonach. Pewnie dlatego HB nie ma już na stronie dystrybutora ;-) A wracając do debaty na temat stylistyki MIII - [glow=red:880531f2f0]moim zdaniem[/glow:880531f2f0] najlepiej byłoby gdyby mocno dowiązali do stylistyki MI - najładniejszej meganki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoorT Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To wy kupcie, pojezdzijcie rok-dwa i powiecie co sie sypie Bo jakos tak z historii modelu wychodzi, ze dopiero faza 2 jest w miare udana a faza 1 to zbior swiezych (ale i niesprawdzonych) pomyslow oraz bledow wieku dzieciecego. BTW - to na premierze (listopad 2008) ma sie pojawic tylko HB. Sedan, coupe i kombi to dalsza przyszlosc (wg informacji jakie maja na razie w handlowym w Renault) i to raczej nieokreslona. Zapewne bedzie tak, jak w przypadku M1 i M2. Linia - co sie komu podoba. Mi jakos niespecjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 z tego co widze wnetrze tez oklepane. Pseudo IDrive z bmw, radio doczepione jakby na sile, schowek widze bedzie otwieral sie pod skosem, a linia deski kojarzy mi sie z civiciem. Regulacja nawiewu jak w volvo, lewarek i wszystko wokol niego jak w octavii. Ciekawe czy reczny to tez bedzie taki wolant jak w MII czy normalny jak w wiekszosci samochodow. Klamki prawie takie same jak w MII i ten tragiczny wyswietlacz na srodku... Dla mnie niestety kupa. Tak jak z zewnatrz jakos sie broni to srodek to dla mnie kompletna pomylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 wnętrze bardzo podobne do nowej Laguny, a dla mnie to bardzo duży plus bo jechałem nową Laguną i się zakochałem we wnętrzu. Co prawda jechałem tylko 20 min bo to była jazda testowa i nie zauważyłem wszystkich wad, ale koleś który ze mną jeździł pozwolił trochę poszaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 No prawie oficjalne zdjęcia. Pierwsze zdjecia nowego Megane III pokazane przez wloski! serwis Quattroroute. Nie wiadomo narazie za duzo- jak zwylke-ale mozna powiedziec cos na temat silnikow :1.4 i 2.0l, turbo oraz ekonomiczno/ekologiczny bifuel. 230 KM w specjalnym sportowym modelu RS. renault proponuje natepujaca game dieseli 1.5, 1.9 i 2.0 dCi. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Chyba z powodu KZFR zrezygnowali z silnika 1.6 ;-) Pokrętła od natężenia podświetlenia i ustawienia świateł bez zmian Ogólnie... oj słabo, słabo :-( Mam nadzieję, że ten beznadziejny cyfrowy prędkościomierz to tylko opcja za dopłatą. Może wersja Grandtour mnie przekona 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Cyfrowy prędkościomierz jest w standardzie. Ot taki mały wybryk renault. Przy zmianie biegu wskazówka obrotów podświetlać się ma na kolor zielony. Mnie się strasznie podoba ale to nie są jeszcze w 100% oficjalne foty. Na 90% tak będzie wygladać. Pozostałe 10% to zagadka w postaci zmienienia kilku detali. EDIT: Renault rozpoczęło testy Megane III RS A tu wizje kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 gibki8 dzięki za fotki Wersja GT daje jakąś nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Takie jeszcze coś mi sie napatoczyło. Widze że nie było tego. Są to wycieki od Renault. Pojawiły się już przed wakacjami. Acha i to o czym wspominałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Bardzo interesujący prędkościomierz z obrotomierzem, to jest jakiś nowy pomysł na coś tak oczywistego jak licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jeżeli te "prawie oficjalne zdjęcia gibika8 się potwierdzą" to dla mnie prezentuje się rewelacyjnie, bardziej sportowa i bardzo niska, już chcę ją mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Osobiście mi się bardzo podoba Ale to kwestia gustu oczywiście :) Ciekawe jakie będzie kombi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi