zubrek09 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Jottar napisał: Tylko ze nie mogę zmienić godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Sprawdź jaką masz wersję softu w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubrek09 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nie wiem czym się różni Premium od Classic, ale skoro już masz 3.1.0.27 to nie zaktualizujesz. Chyba, że w międzyczasie wyszła jeszcze nowsza wersja, ale o to musiałbyś pytać mailowo w Renault Polska albo jakimś ASO. Ale wydaje mi się, że jak masz problem z ustawieniem zegara to leży on jednak gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted1104 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Mam Megane 1.4TCE Bose Edition i oprogramowanie w wersji Premium. Wygląda na to , że to właśnie do tej wersji systemu audio (Bose). Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez ted1104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Zwykłe radia mają wzmacniacz (końcówkę mocy) na głośniki, a radia pod BOSE mają słaby wzmacniacz napięciowy podający sygnał na wzmacniacz dodatkowy BOSE umieszczony za schowkiem przed fotelem pasażera. Wersja softu Premium jest w radiach BOSE i przy aktualizacji jest to wykrywane programowo. Dnia 2.08.2017 o 06:21, deku napisał: Czy może w 3.1.0.27 jest ficzer, żeby się radio nie wyłączało gdy kierowca otworzy drzwi na zgaszonym silniku? @deku też miałem nadzieję, że to poprawią, ale nic z tego, to najbardziej wkurzająca rzecz w tych radiach i nie ma na to lekarstwa, przeróbka zasilania nic nie da, bo radio jest wyłączne przez magistrale CAN. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyPien Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jest dostępna może wersja softu nowsza niż 3.1.0.27 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 @SuchyPien nie ma. 3.1.0.27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowies Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam, mógłbym ktoś wrzucić najnowszy soft dla mojego radia, aktualne oprogramowanie jakie posiadam: Wersja First_2.1.0.23 Classic. Gdybym dostał też instrukcje jak to zrobić byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czosnek20 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Znalazłem działające linki do update. wersja 3.1.0.27 https://www.dropbox.com/s/7pntlymohfi2z5e/3.1.0.27.zip?dl=0 Wersja 3.0.0.28 https://www.dropbox.com/s/a6unokae7q3sv37/3.0.0.28.zip?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Czy ktoś już przetestował soft 3.1.0. 27 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 @witman ja od roku używam 3.1.0.27. Działa OK, nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czosnek20 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dzisiaj zainstalowałem te dwa update i jest lepiej ale bez rewelacji. Bass i sopran można wykręcić do 9 a nie jak wcześniej do 5. (RAD40A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara1992 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 A co powiecie na taką wersję oprogramowania? Mogę to zaktualizować tymi samymi plikami? Bo w tym drażni mnie że po każdym odpaleniu zaczyna odtwarzać utwór od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyPien Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ja używam wersji 3.1.0.27 od grudnia zeszłego roku i jest wszystko okej, nic się złego nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi