pbet Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Wcześniej myślałem o innym miejscu tzn. łączeniu zewnętrznego błotnika ze zderzakiem bo pisałeś "od strony baku" ale do rzeczy. Ja tam widzę ogólnie uszkodzone nadkole. Możliwe, że od siły z jakąś coś w nie uderzyło masz tą szparę. Możliwe, że po tym uszkodzeniu coś odskoczyło. Jak Ci przeszkadza to zdejmij koło, zdemontuj nadkole i zobacz jak tam wszystko wygląda od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nadkole jest całe, plastik nie jest połamany itp, żebym w coś uderzył też nie kojarzę. No włśnie nie chce mi się z tym bawić chyba to zostawię w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 A to co zaznaczyłem to nie są pęknięcia? Bo tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) To jest pęknięte. Edytowane 27 Września 2017 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Pęknięte nie jest tylko na zdjęciu jakoś tak dziwnie widać jakby było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Musiałbyś zdemontować nadkole i zobaczyć o co chodzi. Może jakieś mocowanie puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 U mnie ten uchwyt jest cały, a mimo to zderzak się wysuwa. Zatrzask za słabo zazebia, jakby mało ząbek wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi