ryba1984 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam wszystkich!! Miałem małą przygodę z sarną ostatnio i mam pęknięty przedni zderzak od dołu koło halogenu p.mgielnego 15cm ehh. Proszę o poradę jak zdemontować zderzak bo już zabierałem się za to ale utknąłem z powodu 2 śrubek w nadkolu do których nie mam dostępu.. Pozdrawiam całą ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W dziale download są instrukcje serwisowe. W nich znajdziesz opis krok po koku jak zderzak rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 możesz kolego podesłać link bo nie moge tego tam zlokalizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 http://megane.com.pl/files/file/163-instrukcje-serwisowe-do-meganesecenic-iii/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 dzięki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 odświeżam, albo jestem ślepy, albo nie umiem szukać, ale w ja w tych instrukcjach nie znalazłem jak zdemontować zderzak przedni, może ktoś wskazać gdzie są śruby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Rozdział 55A w instrukcji poniżej. W sumie to instrukcja nie jest potrzebna, odkręcasz widoczne śruby z góry, bodajże 5 sztuk, trzy z dołu, po dwie w przednich częściach nadkoli oraz po jednej na klucz 10 widoczne u góry po odchyleniu przedniej części nadkola. Wyrywasz zderzak z zatrzasków. Mechanizmy i akcesoria.pdf Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZUBEK1 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 W dniu 27.04.2018 o 13:23, aniewa napisał: po dwie w przednich częściach nadkoli oraz po jednej na klucz 10 widoczne u góry po odchyleniu przedniej części nadkola czyli trzeba ściągać koła nadkola? czy można bez sciągania kół? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Nadkola można tylko odchylić by dostać się do zasłoniętej śruby. Wystarczy odpowiednio skręcić koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu22 Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) W dniu 26.03.2023 o 17:35, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Edytowane 16 Marca 2024 przez Jasiu22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Jeżeli to się wiąże z zakupem klucza bo nie masz w zestawie to jest klucz o rozmiarze 10, najlepiej nasadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu22 Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Klucze mam tylko śrubka zardzewiała i nie chciałem obrobić chodziło mi o śrubkę łączącą zderzak że ślizgiem . Już obczaiłem, że to T27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 T30, nie ma w Renault wkrętów czy śrub na torx T27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu22 Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 3 godziny temu, milejow napisał(a): Chłodnica wymieniona temat zamknięty ale masz rację T30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi