Hadson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Nie chodzi mi o pęknięcie, ani stanie się coś wielkiego. Bo jak Ci będę ucho naciągać maszyną to też Ci się nie oderwie, a zaboli i nie dam głowy czy nie naciągnie zbytnio (to wszystko zależy od siły jaką bym zastosował). Ucho jest z chrząstki i jest prawie tak elastyczne jak guma. Ja tam wolę nie stosować takiej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Hadson Ty jestes lekarzem?? Tak w zartach: Lubisz robic problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Skąd wiesz?? A jeśli chodzi o gumy to pewnie im nic nie szkodzi, ale mi na psychikę to szkodzi to naciąganie tych pięknych gumeczek. A jak już są napompowane na feldze to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie zaleca się ściagania zbyt często opon z felg z prostego powodu: podczas rozciągania pękają druty w oponie i traci ona swoje właściwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pociesze Was mi sie skonczy ten problem bo kupie sobie alumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Kurcze :) Tylko ja tu jeżdżę i nie narzekam na 17"?? :) odpukać ale bardzo miło sie jeździ i nic sie nie krzywi wbrew wszystkim opiniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Wlasnie tak sobie wczoraj myslalem zeby Ciebie Suchy zapytac o Twoje fele :) Ale juz dostalem odpowiedz w Twoim poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja tez planuje zalozyc 17" nawet wzor wybralem (Valbrem GMR), teraz tylko kwestia kasy (za odlozona musialem skrzynie wymienic). Zalozylem z przodu zderzak od RS i powiedzmy, ze samochod wyglada smiesznie na standardowych Nevrastellach (?) 16". Jak do tego wsadze opone 205/50/17 to trace tylko 5mm wysokosci. Nie ma tragedii, biorac pod uwage, ze sa czarodzieje, ktorzy pakuja osiemnastke do Golfa III, a do domu musza dojezdzac polna droga. Ale to juz inna historia :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No caly czas troche sie waham pomiedzy 16 a 17, bo u Suchego bardzo elegancko wygladaja, ale jednak troche sie boje ze na tych naszych trojmiejskich dziurach po tygodniu bede musiala je prostowac... Poki co znalazlam sobie fajne 16 - Mak Veleno, optycznie powiekszaja felge wiec nawet 16 wygladaja fajnie http://www.felgi-opony.com/product_info.ph...roducts_id=4690 Do tego oponki np Uniroyal Rain Sport 1 205/55... ale caly czas szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No, Megi :) Śliczny będzie zestaw te opony i te felgi ;-) Polecam jeszcze do obejrzenia te felgi: http://www.alcar.pl/6635_PL.0?webbid=1&webdid=278 Może Tobie też się spodobają ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No no ladne obie propozycje. A moze wszyscy co maja alumy zalozone to niech daja fotki. Wtedy mozna zobaczyć jakie felgi pasuja do auta a jakie nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ładny felunek wybrałaś, tylko co to za firma :) nie zniszczą się na 3 lub dziurze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ładne felgi. Te AEZ mniej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 @ 5qra - tak latwo chyba sie nie zniszcza, znam jeden samochod na tych felgach, felgi wygladaja jak nowe, przynajmniej po jednym sezonie :) Tylko sie zastanawiam jak one beda wygladaly na megance, jakbyscie mieli zdjecia Waszych autek na alusiach to chetnie obejrze. Te AEZ calkiem fajne, znalazlam jeszcze takie, niestety firma tez niezbyt znana :) http://www.felgi-opony.com/product_info.ph...products_id=324 Generalnie na razie nie patrze na firme, szukam takich co by mi sie podobaly, potem zrobie analize jakosciowo-cenowa :) Jakbyscie sie natkneli na jakies fajne, pasujace do megi to dajcie linka albo foto :) jeszcze raz dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Moim zdaniem do meganki bardzo pasuja felgi z prostymi, gladkimi powierzcniami i wyraznymi "przelamaniami". Nie powyginane, wypukle, wklesle, zaokraglone, nadmuchane etc. Nowoczesne! Dlatego Twoj pierwszy wybor zdecydowanie najbardziej ze wszystkich tych propozycji przypadl mi do gustu. Ja osobiscie choruje na to: http://www.felgi-opony.com/product_info.ph...oducts_id=25096. Firmy do tej pory nie znalem, ale zasiegnelem opinii i okazalo sie, ze bardzo twarda, trwala felga. Poza tym producent skupia sie tylko na 3 modelach, ktore dopracowal do perfekcji :) Teraz tylko finansowo sie musze pozbierac :-/ [ Dodano: 2007-03-23, 12:39 ] btw. Na stronie, z ktorej bierzecie wzory natrafilem na artykul o MAKu http://www.felgi-opony.com/felgi_mak.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi