stes Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzisiaj Pan z salonu który sprzedawał mi Megane , zadzwonił do mnie i zaproponował przedłużenie gwarancji o następne 2 lata. Gwarancja skończyła się w styczniu. Zaproponował Formułe Non Stop za złotówkę. Skorzystałem Wy też mieliście takie propozycje od dealera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) nie :) ciekawa sprawa dajcie cynk czy mają jakąś akcję i jak się załapać, może podpytaj sprzedawcę, dam stówkę :) Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez kawa7777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A to jakaś ciekawa, nowa promocja. Chyba jakaś indywidualna akcja dealera bo nie słyszałem żeby RP coś takiego organizowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Za 1 zł to naprawde niezla promocja. Ja jak kupowałem auto to wziąłem te dodatkowe 2 lata w promcji ale to było 900zł :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja też płaciłem 900 zamiast 2800 ale moje auto było demo więc i tak się cieszę, że nie musiałem bulić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszcou Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja otrzymałem przedłużenie kilkanaście dni temu przy kupnie jako tzw. gratis. 1 zł to też dobra cena ;) A dealer niejako przywiązał Cię do korzystania z jego serwisu. Wszyscy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A dealer niejako przywiązał Cię do korzystania z jego serwisu. Wszyscy zadowoleni. Pewnie że wszyscy zadowoleni. Przegląd tez u nich robiłem chociaż nie musiałem. Miałem zamiar swego czasu dokupić gwarancję, ale szkoda mi było wydać 2 tysiaki, a tu taka niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 trochę dziwne, ze zaproponował to 3 miesiące po upływie gwarancji. Szkoda, ze ja nie mam takiego dealera. A może zaadoptował by mnie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jak ja się obudziłem z moją GW, która mi się kończyła to powiedzieli że przedłużyć już nie mogę, bo to trzeba się zdecydować rok przed końcem. Widzę co serwis/ co diler to inny regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zasady są jedne dla wszystkich Koncesjonerów i Agentów. Ważne jest kiedy kończy się gwarancja albo kiedy się dowiadujesz o możliwość jej przdłużenia bo co jakiś czas RP zmiania zasady na których można nabyć przedłużenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 stes podjedź do dealera i dopytaj, bądź kolegą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kawa7777 Pytałem i nic sie nie dowiedziałem. Dali i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dzięki śliczne ...szczęściarzu...(zazdrość) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorus Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam, Czy jeśli wykonam usługę np wymiany oleju a posiadam formułę non stop w niezależnym serwisie renault to ją tracę ? Formułę mam po poprzednim właścicielu i tak do końca nie rozumiem ideii. Podpowiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 FNS to dodatkowa gwarancja, sprawdza się jak standardowa. Wymóg to wymagane przeglądy w ASO, a samej wymiany oleju przecież nie wykryją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi