MeganeRze Opublikowano 28 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 Co sądzicie o takich tulejkach do ograniczników drzwi z allegro? https://allegro.pl/oferta/tulejki-ogranicznika-drzwi-renault-dacia-psa-7520632695 Tulejki z polimerów z domieszką disiarczku molibdenu maja mniejszy współczynnik tarcia co zwiększa ich wytrzymałość. Wszystkie tulejki wykonane są w sposób profesjonalny. Charakteryzują się również wysoką kulturą pracy podczas otwierania/zamykania drzwi przy jednocześnie dużej trwałości do 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 29 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Jakiś rok temu wymieniałem w ograniczniku drzwi kierowcy tulejki i kupowałem od tego samego sprzedawcy, tylko te o złotówkę tańsze (białe) bez tego molibdenu, a tekst ten sam w ofercie - trwałość do 3 lat...także ten. Póki co nie strzela, a to drzwi kierowcy, więc wiecznie otwierane i zamykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak219 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Witam mam pytanko, przymierzam się do wymiany tulejek, ale mam zjechane śruby i nie da się odkręcić ich torxem, myśle rozwiercić tą śrubę, tylko nie wiem co jest pod spodem, tam jest nitonakrętka czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Naciąć łep flexem 1 mm ( nagrzewa) i odkręcić dużym wkrętakiem z dźwignią. Wymienić na nowe. Przy rozwiercaniu można trafić gwint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi