Rabcio Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam, Czy ktoś z was zmieniał już kolor dachu ?? Chodzi mi o oklejenie folią lub pomalowanie :( Interesuje mnie jaki jest efekt, wczoraj kupiłem Megane III hatchback w kolorze białym i chciałbym zmienić parę szczegółów m.in pomalowanie lusterek zewnętrznych na czarno oraz pomalowanie dachu również w kolorze czarnym ;) jak efekt będzie ok to pomalowaniu ulegną również felgi standard Renault 17" Szybki całe szczęści są fabrycznie przyciemnione więc parę groszy w kieszeni zostanie. Czy mógłbym ktoś podesłać/wkleić zdjęcia takiego zabiegu ?? P.S Po wszystkich modyfikacjach pochwalę się nabytkiem w odpowiednim dziale ;) Dodam, że jest to już drugi model generacji III a ogólnie chyba 5 megane ;) Uwielbiam ten model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 oklej nie maluj,jest oefekt odwracalny w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wysłałem zapytanie do jednej z Katowickich firm trudniących sie oklejaniem, w sumie cena nie jest zła 550zł za oklejenie dachu oraz lusterek zewnętrznych hmmm w sumie warto się skusić, dodatkowo co mnie troszkę zdziwiło firma oferuje oklejanie felg aluminiowych ?!? podobno wyglądają jak pomalowane a efekt jest właśnie odwaracalny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 gościu z Mysłowic forum laguny robi dachy folią widziałem jedna kombi tak zrobioną i fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ostatnio widziałem jak 2 łebków przed blokiem oklejało BMW i wychodziło im to całkiem nieźle, więc myślę, że można spróbować samemu a i kilka żłotych się zaosczędzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Też mam białą Megane tylko że I i okleiłem w niej dach na czarny mat . Wyniosło mnie to 200 zl w firmie w Elblągu która daje rok gwarancji na odklejenie się i przebarwienia , dla mnie wyszło bardzo ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zainteresuj się plasti dip,kolory do wyboru wedle upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 jest ktoś chętny kto chciałby pobawić się i spróbować coś takiego w ramach wspólnej pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 przecież ta folia natryskowa to typowa stylizacja chwilowa. Czarny mat bo na zlot jadę. To nie to samo co oklejanie folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix642 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 U mnie wyszło tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlo88 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A propo kolesia z mysłowic, to dzwoniłem do tej firmy co mu oklejali dach to powiedział mi przez telefon ze koszt oklejenie dachu u niego to 400zł w megane III hatchback. Poszukiwania nadal trwaja chyba że ktoś z forum zajmuje sie oklejaniem folią??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Fajnie wyszło. Ja się przymierzam do oklejenia dachu, maski i lusterek na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oplot23 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Mam oklejony dach na czarno w mojej Megane 3 coupe i efekt jest naprawdę niesamowity. Ładnie się komponuje z felgami. Myślę jeszcze o oklejeniu lusterek, ale nie wiem czy nie będzie już za dużo tego czarnego ;P. Edytowane 23 Maja 2014 przez oplot23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) U mnie sąsiad odkleił obkleił całe auto, Skodę octavię folia matową. Edytowane 24 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 kapelusz też sobie okleił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi