darucha Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Witajcie. Dzisiaj byłem na myjni, po zrobienieu swojego przyjechałem pod dom. Po chwili wszedłęm od auta i nagle licznik przygasa, wydaje dziwny dźwięk licznik si zeruje po chwili przy pomocy karty zamykam drzwi po czym po chwili otwieram i jest wszystko ok. po jakimś czasie idę do auta otwieram drzi i jest to samo licznik przygasa wydaje dziwny dźwięk. auto zapala normalnie po zapaleniu licznik wariuje miga szaleje nie wiadomo o co idzie. gaszę auto kartę zamykam drzwi po czym otwietam i jest wszystko ok tylko kilometry wyzerowane oraz godzina wyzerowana pomocy o co idzie Regulamin pkt. Aston76 5.6 - pl-literki Kolego Darucha, nowe zdania zaczynamy od dużej litery. Aston76 Edytowane 1 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Takie objawy występują gdy licznik otrzymuje zbyt niskie napięcie na zasilaniu. Zasilanie to pin nr.1 złącza 30 pinowego w liczniku i bezpiecznik 20 A coupe conso w kabinie. Czwarty od dołu. Druga opcja to znany powszechnie temat kończącego się wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Podejrzewam zalanie wodą skrzynki bezpieczników w komorze silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Sprawdzić UCH - w kabinie , UPC - koło akumulatora Kończy się licznik , poprawić luty w liczniku , pewnie na pierwszym etapie wystarczy U mnie wystarczyło iż poprawiłem luty w liczniku i jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darucha Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam dzięki bardzo za odpowiedzi jutro jadę do mechanika i zasugeruje wasze propozycje nie wiem co to może być to UCH czy UPC co do sugestii zalania skrzynki bezpiecznika to jest to możliwe stało mi się to po myjni ale to można jakoś wysuszyc czy wyczyścić chyba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi