kacper69 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Z powodu dziwnego pęknięcia materiału ( pewno ze starości ) na siedzisku fotela kierowcy szukam możliwości zdjęcia tego obicia z siedziska. Bo chciałem zanieść to obicie do naprawy do tapicera, może by mi uszył nowe, tylko tapicer chce to uszkodzone na wzór. Czy ktoś już próbował zdejmować ten materiał z fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 daj tapicerowi fotel i niech on się męczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Właśnie demontażu całego fotela chciałem uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 :blink: Raczej nie ma szans, nie zdejmiesz elementów plastikowych, a szukanie po omacku zaczepów tapicerki tylko Cię zirytuje. Odsyłam na Download - pobierz sobie serwisówkę z nr 7, masz tam wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 demontaż otela to 4 śruby torx dostępne z kabiny, sama przyjemność :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi