sapphire Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Witam. Megan II 1,5 DCI 82 KM 2003 r Z autem nie miałam nigdy żadnych problemów. Silnik dobrze chodził, brak jakiegokolwiek dymu z rury. Na zimnym odpalał bez problemu. Po skończonych zakupach chciałam wrócić do domu. Na komputerze wyświetlił się komunikat injection fault i zaświeciła się kontrolka STOP. Autko nawet nie kręci. Po wciśnięciu guzika START nic się nie dzieje. Autko próbowałam odpalić na popych ale niestety się nie udało. <><><><><><><><><><>><><><><> Czy ktoś wie jak można temu zaradzić i jak mogę odpalić auto. <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 26 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Proponuje podmienić akumulator, bo ten co masz chyba wykorkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sapphire Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Czy to możliwe żeby akumulator był nie dobry skoro elektryczne szyby działają, lusterka same się rozkładają, światełka w aucie wszystkie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Z tego co wiem to rozrusznik nie będzie kręcił przy usterce regulatora ciśnienia na pompie (brązowa wtyczka) i czujnika ciśnienia na listwie. Sprawdź obie wtyczki, może odpali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Odepnij klemę od akumulatora, poczekaj z pół h i przyczep z powrotem i spróbuj odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Niestety bez kompa sie nie obejdzie ...Ja obstawiam czujnik połozenia wału. Jak co to mam speca w Sosnowcu co Ci to ogarnąc może Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 30 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sapphire Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Autko już jeździ : } Zostało podłączone do komputera. Komputer wykryty błąd czujnika ciśnienia. Jak co to mam speca w Sosnowcu co Ci to ogarnąc może :) Czy mógłbyś mi podać namiary na tego speca w Sosnowcu ? :) To tak na wszelki wypadek. Bo mój spec jest dość daleko bo w województwie małopolskim i troszkę holowania było :) Edytowane 30 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Gosciu ma warsztat na ul. Radocha ...jak sie jedzie na giełdę ul. Ostrogórską przez przejazd kolejowy potem most i zaraz w lewo jest brama, jak co to pytac o Łukasza. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 30 Października 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 A bezpieczniki na klemie sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 :) a po co, przecież sapphire już naprawił auto. Winny był czujnik ciśnienia na listwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 nie doczytałem - sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi