sekta999 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Przede wszystkim chcial bym sie przywitac z rzeszą forum jako nowy user. Serdecznie prosze o rozkodowanie nr VIN Megane 2 pod wzgledem silnika i wyposażenia nr VIN to : VF1BMSF0539830417 z gory serdecznie dziekuje. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Również witamy i zachęcamy do zapoznania się jednak z regulaminem forum. damiar Edytowane 28 Grudnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vid3L Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Rejestracja SZ33456 Numer VIN VF1BMSF0539830417 Data I-szej rejestracji 29/05/2008 Lakier Błękit Królewski Tapicerka tapicerka ciemnografitowa Cicero Deska rozdzielcza tonacja ciemnografitowa klimatyzacja manualna przyciemniane szyby lusterka boczne ustawiane manualnie w kolorze nadwozia elektrycznie podnoszone szyby przednie szyby tylne podnoszone ręcznie zamek centralny 3 wsuwane zagłówki z tyłu z regulacją wysokości opony standardowe poduszki boczne z przodu + poduszki kurtynowe karta Renault ABS felgi stalowe 15 cali lakierowane elementy nadwozia w kolorze innym niż karoseria wykończenie tapicerskie tapicerka ciemnografitowa Cicero tylna kanapa składana w układzie 1/3-2/3 fotel pasażera regulowany w poziomie zestaw do naprawy opon wyświetlacz komunikatów w języku polskim bez nawigacji satelitarnej skrzynia biegów (5) manualna brak koła zapasowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch1982 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A mi kolego jesteś w stanie rozkodować vin :VF1LMSEC637274110 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megii2 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Czy jest ktoś w stanie rozkodować vin:VF1KM1N0632364419 ? Z góry bardzo dziękuje Edytowane 26 Stycznia 2014 przez Megii2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam, jest ktoś w stanie sprawdzić nr vin: VF1CM0J0H29459595 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Koledzy najlepsze są najprostsze rozwiązania. By poznać "oficjalną" - serwisową historię auta oraz fabryczną kompletację jego wyposażenia najprościej choć nie za free (koszt ok 20 zł) zrobić to z pomocą serwisu AutoDNA.pl Jeżeli moja rada okaże się dla Was pomocna - z góry dziękuję za PLUSA Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Krzychos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miyagi87 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Czy jest ktoś w stanie rozkodować vin:VF1KMS40635169179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 miyagi87 odżałuj 2 dychy i sam (będziesz wówczas mia pewność, że nikt nie wciska Ci kitu) sprawdź na autoDNA.pl Ręczę za ten sposób bo sam korzystałem - sprawdziłem w ten sposób dwa mondziaki mk4, których raporty zawierały nawet zdjęcia pokazujące niewielkie (ale jednak) uszkodzenia nadwozia skrzętnie usunięte przez handlarza i co istotniejsze auta wg niego miały w granicach 80tys km (3 latki) a faktycznie 178tys km !!! Swoją Renatę przed zakupem też tak sprawdziłem i gros informacji się potwierdziło czyli co tam miała podklepane i jak wygląda sprawa jej przebiegu. Serio polecam ten sposób bo dodatkowo raport zawiera info o niezgłoszeniu (oby!) w bazach pojazdów poszukiwanych z bodaj 12 państw Europy. Dzięki za plusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miyagi87 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Po części masz racje Krzychos sprawdzałem Renie na autoDNA.pl koszt 14.90 majątku nie straciłem. Niestety przebiegu nie dało się sprawdzić ale ilość poprzednich właścicieli już tak... okazało się, że jestem 6 Dzięki Edytowane 3 Lutego 2014 przez miyagi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlockowanieBushido Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Cześć. Mogę prosić o rozkodowanie VINu? Nr VIN VF1EM0U0633193322 Na stronie Renault nie mogę uzyskać tych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Proszę bardzo: http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault/vin_check?su=i4lu-qira84j 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlockowanieBushido Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 4 godziny temu, Laros napisał: Nie papuguj. Dzięki Wczoraj też znalazłem tą stronę ale szukam info o tym czy moja meg ma czujnik deszczu bo mam coś co tak wygląda i czy moja wersja miała navi bo na jednej stronie pisało że miałem fabryczną,chociaż nic na to nie wskazuje. Na stronie Reno po zarejestrowaniu nie mam żadnych info dotyczących mojego auta poza przebiegiem jaki mogę sobie wpisać i masie promocji i akcji serwisowych. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 23 minuty temu, FlockowanieBushido napisał: Na stronie Reno po zarejestrowaniu nie mam żadnych info dotyczących mojego auta poza przebiegiem jaki mogę sobie wpisać i masie promocji i akcji serwisowych. Ściągnij sobie apkę z Google Play "My Renault" i tam się zaloguj. Powinieneś zobaczyć wyposażenie. Na www tych informacji nie widać. Pokaże Ci się coś takiego: Rozwijając poszczególne sekcje powinieneś zobaczyć swoje fabryczne wyposażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) ...chyba że auto jest sprowadzone z zagranicy. Ale wg mnie na tej ukraińskiej stronie idzie się wszystkiego dowiedzieć, i tak: nawigacji brak, a czujnik zmierzchu/deszczu określony jest tak: "Wiper start-up type ALEVA - Automatic wiper and automatic headlighting" i tu faktycznie o nim nie wspomniano. Edytowane 30 Marca 2018 przez konwil Doprecyzowanie skąd sprowadzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Odnośnie sprawdzania na portalu nr VIN samochodów sprowadzonych do Polski a przeznaczonych na rynki innych krajów, polityka Renault (może i innych też) jako firmy o globalnym zasięgu jest dla mnie trochę niezrozumiała. Podobno jeszcze kilka lat temu istniała taka możliwość na stronie Renault Polska? Może w grę wchodzi tu jakaś dyrektywa unijna? Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi