kkrrystian Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam. Zdecydowałem się na zmianę koloru swoich Letnich kółeczek poprzez pomalowanie ich PlastiLak'iem tylko nie wiem jaki wybrać kolorek. Ja zastanawiam się pomiędzy Szarym matem lub Pomarańczowy mat. Tutaj jest link do tego produktu http://allegro.pl/plasti-lak-zmien-kolor-promocja-3x400ml-nie-dip-i3919352793.html I mam do was prośbę czy jest ktoś w stanie zrobić mi mały VT jak by to wyglądało w takich kolorkach? Chyba że ktoś widział by te kółeczka w innym kolorze to proszę o komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jeżeli Twoje auto wygląda tak jak teraz na zdjęciach, to ja bym jedynie poprawił spasowanie zderzaka z przodu, bo reszta wygląda idealnie A odnosnie plasti laku - czytałem, że na zdjeciach wygląda ok, ale na żywo to porażka i z czasem odłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) nie cytuj całego posta, jesli odpowiadasz bezpośrednio pod nim. Dzieki za mily komentarz az sie fajnie czyta takie komentarze :!: a co do zderzaka to zabieram sie za to odkad kupilem auto i tak mi zchodzi, ale zrobilem postep bo juz kupilem wszystkie spinki i mocowania do zderzaka, tylko nie wiem jeszcze w jakim stanie sa slizki pod reflektorem. a co do koloru to moze ten szary mat by sie ladnie zpasowal? a zawsze mozna sprawdzic jal to bedzie wygladalo ;) jesli lipa to mozna sciagnac ;) Popraw jeszcze interpunkcję i polskie "ogonki". meganecoupe02 Edytowane 30 Stycznia 2014 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja bym nie ruszał felg, bo nie wyglądają na zniszczone, a lipny kolor zepsuje cały efekt. No ale poczekamy, może ktoś machnie VT to zmienię zdanie. Zderzak przedni od RS-a wyglądał by tu super: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 No co do zderzaka to nie jest zły pomysł, zawsze można coś pomyśleć ;p jak coś by się znalazło na alldrogo czy gdzieś. A co do VT to też mam nadzieje ze ktoś by ogarną takie małe co nieco ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 śliczna jest, do srebrnego tylko srebrne lub czarne felgi, pomarańczowe? Plasti lak jest dobry jeżeli chcesz sobie zrobić "przymiarkę", na dłuższą mete, proszkowo lepiej machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) powtwierdzam widziałem kiedyś w jaworznie, wygląda o wiele lepiej niż na fotkach, zderzak od rs-y i nic więcej, może reflektory z czarnym wnętrzem i :) Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :) Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :) Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :) Nikt was nie goni :) Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :P ;) -Prezes Edytowane 1 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 I dodatkowo poprawić błotniki boczne bo wygląda jakby wjechał w mega dziurę i coś przestawiło konstrukcje nośne w przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dodatkowo w załączniku masz plik fotoshop-a, w którym możesz sobie sam ustawić taki kolor, jaki chcesz. Zmień tylko rozszerzenie na .psd. Jak jesteś tym zainteresowany, to pisz, a powiem jak to zrobić. megane.psd.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 a nie pisałem, że srebrny będzie najlepszy? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Pomarańcz nie wyglądał by aż tak źle, gdyby zrobiło się do tego częściowo rudą tapicerkę. Ale również uważam, że srebrne najlepsze. Czarne, szare i matowe w obojętnie jakim kolorze mi się osobiście nie podobają. Ponadto ciemne felgi zmniejszają je optycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzięki Bardzo Kreciq za chęci No ten pomarańcz faktycznie nie będzie pasował sam :) a zaś ten szary też nie wygląda źle :P No ale jak mówicie że srebrne najlepiej pasuje no to chyba przy tym zostanę, chociaż kusi mnie aby spróbować rzucić jakiś kolorek :) a zawsze można go ściągnąć, jak to pokazują na filmikach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak już koniecznie chcesz coś nałożyć na felgi, zastanów się nad stalowym błyszczącym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 kkrrystian i zdecydowałeś się na pomalowanie felg Plasti Lakiem? Ciekaw jestem bo moim zdaniem takie rozwiązanie słabo sprawdzi się na felgach które łatwego życia nie mają - obetrzesz na krawężniku, trafi jakiś kamyczek i masz po efekcie, felga do malowania od nowa. Sporo osób testowało Plasti Dipa i Plasti Laka i często było tak, że na myjce potrafiło ściągnąć taką "folię" dlatego ja na felgach bym nie zaryzykował... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie pomalowałem felg Plasti Lakiem. Ale jest decyzja że felgi idą do kompletnej renowacji, tzn prostowanie, potem piaskowanie i malowanie proszkowe w kolor Antracyt oraz wpadną nowe oponki 225/40/18 Ale to wszystko po świętach i na chwilkę będę musiał zimówki założyć :(ale to 2 max 3 tygodnie Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kkrrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi