Merkaba Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Bo inaczej się nie dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaramanga Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Pewna dziewczyna, po otrzymaniu świadectwa szkolnego w klasie przedmaturalnej, postanowiła spędzić wakacje u babci na wsi. W drugim tygodniu pobytu poczuła bardzo silne bóle brzucha. Babcia, kobieta jak "rzepa", która będąc w jej wieku nosiła partyzantom jedzenie do lasu, wpadła w popłoch. Ponieważ sama nigdy nie była u lekarza, uruchomiła stare znajomości telefonicznie. Zaowocowało to tym, że następnego dnia rano stawiła się wraz z wnuczką w przychodni, celem wykonania badań ultrasonograficznych. Wnuczka została poproszona do gabinetu, a babcia została za drzwiami. Czas wykonywanego badania wydał się dłużyć babci w nieskończoność, postanowiła więc lekko uchylić drzwi by zajrzeć. To co zobaczyła wprawiło ją w osłupienie. Wnuczka stała tyłem odwrócona do lekarza w samej bieliźnie i ręcznikami papierowymi wycierała coś, co pokrywało całą powierzchnię brzucha. Szybko zamknęła drzwi i usiadła na krześle pod oknem poczekalni. Wnuczka wyszła po chwili z wynikiem w ręce i uśmiechając się mówi: - Na szczęście wszystko w porządku, zalecił kilka dni diety i tabletki No SPA Forte. - Bogu dzięki! Kiedy kobiety wracały autobusem do domu, babcia zaczęła mówić niby sama do siebie, ale tak, żeby wnuczka słyszała. - Mój Marcin, niech mu ziemia lekką będzie, chyba nie był stuprocentowym mężczyzną. - Czemu tak mówisz o dziadku? - Bo on jak czasem jak według kalendarzyka skończył na moim brzuchu, to miał tego tylko tyle, że pępek zakryło... Nie to, co ten doktor! [ Dodano: 2011-02-22, 21:06 ] Naprzeciwko wprowadziła się niezła laska. Podszedłem do niej i zagadałem. - Cześć, widzę, że się wprowadziłaś. Musisz wiedzieć, że w okolicy mieszka zboczeniec, który będzie cię podglądał kiedy będziesz się przebierać. Może również próbować gwałtu. - A jak on się nazywa ? - Patryk. Miło mi. [ Dodano: 2011-02-22, 21:19 ] W poradni małżeńskiej kazano mi i żonie opisać się nawzajem w trzech słowach. Żona powiedziała "nieczuły, ale szczery". Odpowiedziałem "gruba i brzydka". Więc obydwoje mieliśmy rację. [ Dodano: 2011-02-22, 21:33 ] Najtrudniejszym policyjnym zadaniem jest ochrona marszu równości. Od przodu masz agresywnych wszechpolaków, a od tyłu aktywnych homoseksualistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imple Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 "<novik> [ciach]... Mieszkam pod jednym dachem z dwoma kobietami. Dzisiaj rano po goleniu nie miałem kremu, to stwierdziłem, że poczęstuję się jakimś nieswoim <novik> znalazłem krem na dzień, na noc, na rano, wieczór, we dnie, w nocy, pod oczy, pod uszy, pod pachy, do stóp, kolan, twarzy, włosów, przeciw zmarszczkom, przeciw cellulitowi, przeciw nadmiernemu wydzielaniu sebum, matujący, nawilżający, wyszczuplający, pobudzający, pachnący, tłusty, półtłusty, chudy, z wyciągiem z nagietka, piwonii, kaktusa, palmy i kokosa... <novik> a normalnego KREMU, żeby mordę po goleniu posmarować nie było... <novik> wziąłem wazelinę, bo tych innych wynalazków się bałem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Sąsiedzi- prawie po ślonsku, UWAGA bez cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 gojgien, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Coś dla tych co koleją jeżdżą: Studente.pl pisze: Zawiłe są koleje losu kolei. Kolejne skandale na kolei sugerują, że naturalną koleją rzeczy kolej przestanie istnieć... Czy więc przyszła kolej na kolej? O tym z kolei rozmawiamy z naszym anonimowym informatorem z kolei. Twój Biceps / Studente.pl: - Ludzie mówią, że pojechaliście z koksem tej zimy... Konduktor PKP: - Było parę kursów. Ale prawdziwą jazdę mieliśmy z pasażerami. TB: - Jazdę? Przecież wszyscy w polu stali. K: - No stali, ale i tak się wozili. Szyba w dół, zimny łokieć, obczajanie saren. TB: - A co z ideą szybkiej kolei? K: - Dyrekcja PKP jest przeciwna temu szkodliwemu trendowi ścigania się ze wszystkim. Promujemy ideę śpiesz się powoli. TB: - Czyli pasażerowie mają być wam wdzięczni, że mieli czas na wyrwanie świeżego mięska? K: - Bardziej mrożonek. Dużą popularnością cieszyły się lodziki. TB: - Co pan sugeruje? K: - Na zewnątrz było z minus 30. W takich warunkach zamarzało wszystko. Sam złamałem zęba gryząc kompot. Temperaturę podgrzewały jedynie siarczyste bluzgi podróżnych. TB: - Czy nie bał się pan, że jakiś pasażer zamarznie? K: - A gdzie tam. Przecież grzaliśmy w każdym przedziale. TB: - Jak to? K: - Było Mariana, a że w Polsce na każdy przedział przypada przynajmniej jeden Marian, to przeszliśmy się z flaszką po wagonach i załatwione. TB: - To skąd te wszystkie skargi? K: - Drużyna piłkarska przegrywa bardziej niż zwykle, Doda ma cellulit, z anteny zdjęli reklamę Vanisha - gdzieś te wszystkie żale trzeba było wylać. Trafiło na PKP. TB: - A całe to zamieszanie na dworcach? Czemu nigdy nie wiadomo, na który peron wjedzie pociąg? Czy aż tak dynamicznie zmienia się rozkład? K: - Chcemy, żeby pasażer przeżył coś na kształt „Przygody z koleją”, taki RPG. Na początku uczestnik musi znaleźć tymczasowe kasy, które starannie poukrywaliśmy np. na peronach. Kiedy zdobędzie tę sprawność, musi ustalić w kasie skąd odjedzie pociąg, ale usłyszy tajemnicze „nie wiadomo, proszę słuchać komunikatów”. Gdy wytęży słuch i rozszyfruje pierogo-mowę naszego spikera, okaże się, że pociąg odjedzie za chwilę z najdalszego peronu. Potem już tylko szalony bieg w tłumie i radość zwycięstwa! Świetna rozrywka dla całej rodziny - bezpiecznie, bez problemów, a i z małą dawką adrenaliny. TB: - Telewizja pokazywała jednak dantejskie sceny jak pasażerowie wchodzili do pociągu oknami. K: - Jeśli ludzie „walą drzwiami i oknami”, to świadczy chyba o sukcesie! Przynajmniej tak to jest odbierane gdzie indziej, ale jak już chodzi o PKP, to wszyscy narzekają... Zazdroszczą i tyle. TB: - Czego możemy spodziewać się w przyszłym roku? K: - Planujemy powtórzyć akcję „Białe święta cały rok”, o ile pogoda dopisze. Organizujemy ją już od kilku dobrych lat, ale dopiero teraz nabrała rozgłosu i stała się masowa. TB: - Czyli co - znów będzie zimna wódka w polu, lody, sarny? K: - I impreza do białego rana. Dla studentów 50% zniżki za wstęp. Jak co roku nad bezpieczeństwem całej akcji czuwać będą policjanci. Wrażenia z tegorocznej zabawy opisał nawet jeden z funkcjonariuszy w swoim pamiętniku zatytułowanym: „O psie, który jeździł koleją”. Pan wybaczy, ale muszę iść zatankować przed jazdą. TB: - Rozumiem. Dziękuję za rozmowę. K: - Właściwie to chodźmy razem. Jak pan się nazywa? Może Marian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragedia7 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Do celi wprowadzają nowego więźnia. - Za co siedzisz? Nowy na to: - Teściowa miała krwotok z nosa, założyłem opaskę uciskową na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 http://www.joemonster.org/art/16415/Jak_odpicowac_gruchota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nie lekceważcie CIEMNEJ STRONY MOCY!! http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 http://kwejk.pl/obrazek/18177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dodano: 02-03-2011 godz. 8:55 wchodzimy na stronę http://translate.google.pl/ ustawiamy aby translator tłumaczył z polskiego na angielski i wpisujemy tekst francuz we wrocławiu Translatory, świetna sprawa, a jakie pouczające :P PS Jak wyżej tylko wpisujemy Ferdynand Kiepski ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi