Optima Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Szukając kanapy do salonu znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/sofa-fiat-126p-kanapa-fotel-maluch-fiacik-i4547564479.html Dział humor - bo rozbawiła mnie cena - jeden element 15 tys. zł, a za komplet (przód+tył) 28 000zł.... netto (sic!) A tu filmik jak jest robiona taka kanapa. Efekt końcowy sugeruje jakby pół malucha mieliśmy w salonie - a tak naprawdę to tylko po parze błotników, lapy i koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=uRcJX6kf4sY słabo jak na auto ważące 800kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 http://www.wiocha.pl/1146897,Halogeny-szafkowe. Hehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Wraca żona do domu, wchodzi z torbą zakupów do pokoju, wykłada mężowi piwo, zakąski... - A ty, kochanie, czemu meczu nie oglądasz? A może goloneczkę ci zrobić? - Mocno? - Nie bardzo. Reflektor, zderzak i maska. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Czy Renaulty sprzedają się tylko na prowincji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No i jednak jesteśmy zieloną wyspą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Śmieszny jest ten gość za kółkiem: dodano: Żeby było jasne, nie pochwalam takiego postępowania, ale już samo zachowanie gościa jest dla mnie śmieszne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 idiota, nie wyjechałbym takim pojazdem na drogę. Jeżeli jechał bym takim autobusem natychmiast zadzwonił bym na policję. Nawet jakbym miał im po angielsku wytłumaczyć o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanek486 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 http://evona.pl/member/video/1d3a530b1c98b8e662f4b3e68348ad36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Nowobogackie szkodniki na cudzej, prywatnej własności... ZGUBILI SIĘ heehehe. Właściciel powinien faktycznie z tych wideł użytek zrobić. Choćby nawet głupola nie atakował, to opony z boku są słabsze, bak do pancernych nie należy, a w ostateczności trzonek wideł w szprychach przedniego koła też powinien spowodować, że delikwent znajdzie najkrótszą drogę powrotną, by złom z tego miejsca wydostać. Ostatnio sam miałem taką akcję ale bez rękoczynów, jak 3 szczyli na quadach przeorało trawniki poza ogrodzeniem gdzie, teren jest wyrównany pod kosiarki. Mieli czelność na drugi dzień znowu się pojawić w tym samym miejscu i nawet postój na fajkę sobie urządzili. To pozwoliło uświadomić gnojom, że znajdują się na prywatnym terenie poza terenem publicznym. Owszem, niech szaleją ale NA SWOIM... Edytowane 5 Września 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Film jest nakręcony tak, że wychodzi na to, że facet z widłami jest bandziorem. Później pojawił się kolejny film, w którym widać, że te pajace uważają się za nie wiadomo kogo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Z tego co piszą ludziska w komentarzach, ich metoda na ciekawe nagrania to wjeżdzanie na prywatne tereny i gubienie drogi wyjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 szkoda, że nie mam kamerki, dałem się dziś gostkowi w bmw wyprzedzić bo wiem, że na górce w Piasku obok Pszczyny lubią stać i stali.. :lol: :lol: a, że jego 70-tki nie obowiązują to miał z dwa razy więcej, chciał przycwaniakować to przycwaniakował na "pińcet" złoty :D pięęękna akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dlaczego mężczyźni chrapią śpiąc na plecach? Dlatego, że wtedy jądra opadają na dół zasłaniając im dupę, co powoduje zamknięcie cyrkulacji powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi