Pawel1586 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Jak w temacie, gdzie znajdę na swoim silniku kod wersji? Wg dowodu mam 60kW, czyli K9K 722 ale chciałbym to sprawdzić dokładnie. Megi jest z września 2005 i myślę, że może tam być K9K 724 (86kmKM). A propos, są różnice w systemie paliwowym między tymi wersjami? Wiem, że w 722 jest felerny delphi... W razie w, ile muszę szykować kaski na naprawę takiej pompy i wtrysków? Pozdrawiam. Różnica między km (kilometrami) a KM (koniami mechanicznymi) jest duża. Aston76 Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Akurat dziś pojawił się taki temat gdzie jest to pokazane: http://megane.com.pl/topic/55807-identyfikacja-silnika/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 W razie w, ile muszę szykować kaski na naprawę takiej pompy i wtrysków? lubisz martwić się na zapas? smutne musisz mieć życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Akurat dziś pojawił się taki temat gdzie jest to pokazane: Akurat jest od dłuższego czasu, tyle, że teraz będzie bardziej widoczny. http://megane.com.pl/page/index.html/_/porady/identyfikacja-silnika-r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1586 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mrarek, jak po jednym wpisie na forum wiesz jakie kto ma życie, to gratuluje. Co do reszty, dzięki za podrzucenie tematu, wyszukiwarka zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi