lk73 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Mam klamki zewnętrzne w kolorze nadwozia niestety są trochę zniszczone, lakier na nich jest uszkodzony (odpryski, rysy). Czy stosował ktoś z was takie nakładki: http://allegro.pl/nakladki-na-klamki-renault-megane-ii-metal-i4243070870.html Myślałem też o zakupie używanych srebrnych lub też chromowanych. Oczywiście komplet co niestety trudno. Który wariant wybrać? Na załączonym zdjęciu nakładki z allegro. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez lk73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Osobiście wolałbym poszukać całych klamek niż nakładać taki wynalazek. Wg mnie to straszna kaszana - bez urazy oczywiście gdyż to tylko moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Same klamki kupisz z rozbieranych anglików taniej,a takie świecidełka dobrej jakości nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Czy ktoś stosuje takie nakładki np. chromowane. Jak to wygląda w praktyce, czy taka nakladka za mocno nie przeszkadza przy otwieraniu drzwi (nie "wcina się" w dłoń) zimą nie odpadnie? Przykładowo na obrazku nakładki z allegro. Kolego, po co drugi taki temat zakładasz. Oba tematy połączono. damiar Edytowane 11 Czerwca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Jesteś 2 osobą która o to na forum pyta. Wówczas doszliśmy do wniosku, że to nie jest to o co zainteresowanemu chodziło i chyba zrezygnował z tego zakupu. Moim zdaniem nie jest to najładniejsze, a i nie pasuje do klamek z HF jakie posiadam. W tym poście jest postawione pytanie: http://megane.com.pl/topic/27614-gojgien-15-dci-106km-78kw-2007r-ph-ii/page__view__findpost__p__317499 a krótka dyskusja w kilku następnych. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kolego damiar przepraszam za dublowanie tematu. Pozostałym dziękuję za opinie i będę rozglądał się za oryginalnymi klamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi