kecyrf Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Mam pytanie czy wszystkie meganki 3 miały fabryczny immobilaiser. Potrzebuję do ubezpieczalni bo pytaja czy jest jakieś zabezpieczenie. Czy ewentualnie można to jakoś sprawdzić? P.S. i jak sprawdzić jaka mam wersję dynamiq, ambilence (nie wiem czy dobrze piszę) itp? Edytowane 2 Września 2014 przez kecyrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Te po lifcie z 2012 miały na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 IMMO maja wszytskie auto od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megus_III Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 hej wszystkim odswierzam temat - jest jakis przepis, ktory mowi ze wszystkie samochody np. po 2000r musza miec immobi ? pytalemw ASo i powiedzieli ze immobilizer jest ale zadnego papierka na to nie mam ? Wiecie moze gdzie mozna znalezc dokladne informacje nt temat albo jak to sprawdzic organoleptycznie w samochodzie ? Megane III oczywiscie bez kluczykow ;) tylko z kartami pozdrawiam REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 boże zmień ubezpieczyciela... jak on chce mieć wszystko na papierku to go zmień. Jak ci napisali immo jest chyba w każdym aucie od kilku ładnych lat. Wsadz sobie kartę z innego auta i spróbuj odpialić to sie dowiesz organolepytcznie czy się uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jak niby może nie mieć immo auto odpalane na kartę ? To z założenia jest już immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi