olej897 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam. Dzisiaj w nocy ruszam w trasę ok 600km w jedną stronę i chce się zapytać jak bezproblemowo i wygodnie pokonać ten odcinek? Jakie najlepiej utrzymywać obroty 2000+ ? Czy więcej? Nie będę się spieszył bo na czasie mi nie zależy czy dojadę godzinę później. Rozrząd nowy, olej nowy, turbina nowa. Dbany Pozdrawiam i jeszcze Wesołych Świąt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Trzeba po prostu być skoncentrowanym, warto zrobić sobie przerwę co 2-3 godziny jazdy, 10-15 minut. Jeśli chodzi o auto, to ja jeżdżę obecnie dosyć wolno, na autostradzie mam 2500 - 2700 obr./min., można tak śmiało jechać przez dłuższy odcinek. Moim zdaniem to nie jest jakieś duże wyzwanie dla samochodu, bardziej dla kierowcy. Dodano: 26 gru 2014 - 14:38 Temat przenoszę do Offtopic / Fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi