deku Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Nie chcę Cię martwić ale... tak, jest trudno. Mi się nie udało kupić. Zacisnąłem zęby i poszedłem do salonu. Wiem, że nie każdy może sobie pozwolić i sam jeszcze nie wiem czy to była dobra decyzja.... trzymam kciuki, żeby Ci się udało Edytowane 10 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Szukajcie a znajdziecie .Mi poszukiwania kilka lat temu zajeło dosłownie pół roku,warto czekać,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek83 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A co myślicie o tym autku ? Sprawdzone w Belgii po vin i przebieg się zgadza. Auto było kupione stuknięte w przód. Poduszki oryginalne, chłodnice, lampy oryginalne. Tylko maska poprawiana i błotnik z przodu. W piątek przegląd w ASO. http://olx.pl/oferta/renault-megane-navi-ledy-serwisowany-2012-CID5-ID9c0Vp.html#78cc6bf13a Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Ja podesłałem koledze gotowe rozwiązanie gdzie jedzie i kupuje no ale chyba niektórzy lubią robić wycieczki :) Edytowane 11 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek83 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 No i temat zakończony :) Po miesięcznych poszukiwaniach i oglądaniu kilku prawdziwych "perełek" skończyłem z Meganką od Tytana :) Muszę powiedzieć, że jak na razie jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Napiszesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Mam nadzieję ze trafiła w dobre ręce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi