pawel.wesoly Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu chcę kupić renault megane III grandtour w benzynie, najlepiej w wolnossącym silniku i znalazłem wczoraj takie ogłoszenie (nie wiem jak długo ono już wisi, bo pierwszy raz wyszukiwałem renaulta bez manualnej) Co o nim sądzicie? http://otomoto.pl/renault-megane-iii-2-0-16v-dynamic-automat-navi-C36397866.html Edytowane 24 Marca 2015 przez pawel.wesoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 brak napisu MEGANE na klapie oraz brak pedału sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Cześć wczoraj pytałem was o samochód z automatyczną skrzynią biegów ale chyba za bardzo obawiam się tego że jak się zacznie sypać to będzie bardzo duży wydatek Znalazłem Fajnego Renaulta, niestety ma bardzo niski przebieg jak na samochód sprowadzany z Austrii. Co o tym sądzicie? Niestety wolałbym najpierw was o to popytać bo muszę po niego jechać ponad 200 km więc nie chce jechać na ślepo. http://otomoto.pl/renault-megane-iii-bose-xenon-gwarancja-mozliwa-zamiana-C36233820.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzwoń, niech Ci dadzą numer VIN i sprawdż w ASO. Nic innego nie wymyślisz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A czy ASO w Polsce może sprawdzić historie samochodu z Austrii? Ile kosztuje takie sprawdzenie i ile się na takie coś czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Można pod warunkiem, że cały czas był serwisowany w ASO. Ile to zależy od ASO, Czasem uda się, że przez telefon podadzą jak się dobrze zagada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Oficjalnie nie moga powiedziec bez wlasciciela, nieoficjalnie czasami się dowiesz. Baza jest na cala Europe ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wszystko zależy czy dealer u którego był serwisowany to koncesjoner czy agent. Jeśli agent to historię serwisową sprawdzisz tylko u niego. W sieci widoczne są tylko wpisy robione przez koncesjonerów oraz naprawy gwarancyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 He, he, tylko 33 tys km, ale hak już ma. Dużo w historii serwisowej nie będzie , raptem jeden przegląd może miał, jak przebieg autentyczny. Kasztanek musiał bardzo płakać jak go sprzedawał, nówka sztuka, ja takie przebiegi robię w pół roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 pawel.wesoly auto z linku nie ma automatu, tylko zwykłą 6 biegową skrzynię biegów. Zobacz sobie 3 zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Aston o auto z automatem pytałem w poście z 24 marca w tym pytam o inny samochód bo automatu boje się że jak się zepsuje to będzie droga naprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Połączyłem Twoje tematy. Czyli następne auta podawaj w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.wesoly Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zdobyłem numer VIN tego samochodu z hakiem i przebiegiem 33 tyś. Czy ktoś jest w stanie jakoś go sprawdzić? VF1KZ1Y0646187309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ten drugi z hakiem miał robiony przód.A tak przy okazji sprawdź lewy bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 extreme666 co Ty bracie masz w oczach, że widzisz te remonty: przód + lewy bok? Pytam poważnie bo ja patrząc na to auto widzę (na tyle ile pokazują zdjęcia z ogłoszenia) wypicowaną przez handlarza z komisu Megankę, dostałą fest polerkę lakieru i wiadro plaku do środka. Przypuszczam, że "jedzie w niej" jak w nie przymierzając chemicznym sklepie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi