elieszetikej Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Pytam z ciekawości. Jak to sprawdziliście? Ze zdjęć wygląda wprost przecudownie. No właśnie na zdjęciach wygląda pięknie. Tylko jakoś nie schodzi już chyba drugi tydzień a gorsze mi po dwóch dniach znikały jak dzwoniłem. Oględziny napalonego kupującego który się nie zna (ja) też by pewnie przebiegły gładko.. Niestey grubośc lakieru skacze z 90 do 400 w kilku miejscach po każdej stronie auta, (min. słupek), spaw przy klapie tylnej (po otwarciu) z jednej strony jest fabryczny z drugiej ma dosłownie z 7mm grubości, śruby przy prawym nadkolu są odkręcane, szyby różne, pasowanie lamp przód i tył dalekie od ideału... lakier dla niewprawnego oka IDEALNY. Dalej nie sprawdzaliśmy, powiedziałem że nie jestem już zainteresowany a Pan na pytanie dlaczego wprost nie powiedział że coś było robione stał się mało uprzejmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Pytam z ciekawości. Jak to sprawdziliście? Ze zdjęć wygląda wprost przecudownie. Ogłoszenie handlarza od ogłoszenia osoby uczciwej (przynajmniej na odległość) idzie w pewnym stopniu rozróżnić. Handlarze stosują tysiące zdjęć z każdego ujęcia. Ogłoszenie osoby sprzedającej auto krajowe, jest 1 właścicielem nie musi być w formie galerii tysięcy zdjęć jak u handlarzy. Wystarczy krótki opis składające się z 3-4 zdań, wystarczy 4-5 zdjęć i to wszystko. W ten sposób kolega rok temu sprzedał Megana III 2.0 TCe z 2009 roku za 44 500 zł. Poszedł w 5 dni. Sprowadzone były pamiętam po 31 000 zł.... nikt ich nie chciał pomimo cudownej galerii, wisiały miesiącami. Jest różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 frajer się może trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi