Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Róznica jest taka ze nie ma co sie przyzwyczajac jak piszesz: poniewaz stare oryginalne mialy mozliwosc regulacji. wystarczylo ustawic na postoju zeby psikały lekko na krawedz górna szyby i w trakcie jazdy nawet przy 120km/h psikaja na srodek szyby. A te mgłowe takiej regulacji nie maja. wiec albo nowa pompka lub sciecie (zeszlifowanie) podstawy pod wiekszym kontem i tyle.

Róznica jest taka ze nie ma co sie przyzwyczajac jak piszesz: [...]

Miałem na mysli fakt umiejscowienia dysz, w obu przypadka przy większych prędkościach psika niżej niż na posoju; w R19 na przykład dysze były pod maską i niezaleznie od prędkości psikały niemal identycznie...

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie mój ojciec ma scenika I i zachwyca sie moimi spryskiwaczami, szczególnie, że jego już powoli umieraja, czy ktoś już coś wsadził do scenika I z nowych mgłowych spryskowaczy? jak tak to ptosze o info z jakiego modelu i jakie koszta.

Pozdrawiam.

Jest też napisane, że te dysze nie sprawdzają się w Scenicu bo maska jest pod innym kątem i chlapią na dach. Stąd się wzięło pytanie kol. Klocek o podobne spryskiwacze z innego modelu <ok>

meganecoupe02, a to przepraszam nie zrozumiałem go dobrze, najzwyczajniej myślałem, że przeczytal ostatnie 3 posty i zadaje pytanie, a tacy ludzie po prostu denerwują.

Klocek, sorki <ok>

kbarann, tak pasują w otwory w masce po lekkiej przeróbce. hehehe <ok>

Poza tym moje niby mgłowe, bo tak naprawdę to KROPELKOWE, wyleciały po 20 minutach testów. Dobrze, że dało się do normalnej Meganki odsprzedać z niewielka stratą.

Większość właścicieli Sceników, którzy to mieli, potwierdzają opinię, że do tego auta to badziew.

gojgien, co ty gadasz... zamontować nie umiałeś i tyle... ja korzystam ponad rok i jest super...

a do większości użytkowników Scenica to może nie chcę wypowiedzą bo ja znam wiele osób i to nie koniecznie z forum co korzystają i sa bardzo zadowoleni...

cięcie

Czyli używasz te spryskowacze z C3? coś podkładałes pod nie czy wsadziłeś jak są i wszystko wporządku?

lapka2.gif

Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. <ok>- gojgien