kecyrf Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam. Chciałbym wymieć jeden element w drzwiach tapicerki (jak na zdjęciu - chodzi mi o część zaznaczoną na czerwono, ale nie element czrny plastikowy tylko to materiałowe w koło), gdyż mam zniszczony, a znalazłem autko z taką samą tapicerką na części. I nie wiem czy wystarczy tylko to wymienić czy trzeba całą tapicerkę. Analogicznie to samo tyczy się przednich drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ten fragment jest zgrzany na stałe z resztą boczku. Na upartego pewnie udałoby się przełoźyć. Jak masz cały boczek to podmiana zajmie Ci kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No jeszcze nie mam, dlatego pytam bo zapewne sam element byłby tańszy (o ile chcieli by sprzedać), ale jak nie jest rozbieralny to pewnie całość będą chcieli sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Samego elementu nie dostaniesz bo nikomu do łba nie przyjdzie to rozdzielać. Musisz podmienić cały boczek i nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wcześniej nie byłem pewien, teraz już wiem po Waszych wpisach koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi