Michal91krk Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym kupić Megane III, więc się rozglądam w ogłoszeniach. Jak w temacie, co sądzicie o tym ogłoszeniu? Może już ktoś oglądał? Nie chciałbym jechać ponad 350km na darmo. >> http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-coupe-sport-gt-line-1-9-dci-130km-panorama-navi-fueell-opcja-ID6yd9GR.html#6ee53c3286 Ewentualnie jeszcze te dwa, z czego jedno od handlarza >> http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-coupe-ID6ycNqN.html#b083eae487 >> http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-piekna-full-skora-navi-gwarancja-ID6ydgst.html#b083eae487 Z góry dzięki za pomoc ;) Edytowane 12 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmariano Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Te pierwsze trochę drogie ale wziołbym nawet za tyle jeżeli byłoby niebite i z historią serwisową.W Polsce przy aso są za te pieniądze zazwyczaj meganybz wiekszym przebiegiem i gorszym wyposażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Warto by było prześwietlić pierwsze i drugie auto. Przygotuj się na to, że oba mogły mieć jakieś przygody. Jak nie były skasowane, tylko były małe szkody, to auta warte zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal91krk Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To podpowiedzcie mi jeszcze na jakiej zasadzie działa sprawdzanie samochodu w ASO. Mogę podejść w Krakowie do ASO i sprawdzą mi po VINie historie samochodu bez dowodu rejestracyjnego? Ile coś takiego kosztuje? Jak posprawdzać takie auto na odległość. Czy może tylko po vinie w internecie zapłacić za sprawdzenie? Pytam bo w zasadzie to będzie moje drugie auto w życiu i nie mam doświadczenia w kupowaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Wszystko zależy od pracownika, jeden powie Ci bez problemu, drugi będzie chciał właściciela zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal91krk Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A ile kosztuje takie coś i czy lepiej w ASO czy przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Osobiście 0 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal91krk Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeszcze jakieś sugestie co powinienem sprawdzić? Na coś szczególnego zwrócić uwagę przy oględzinach? Pytanie jeszcze odnośnie ASO. Jak będę na oględzinach i bym chciał podjechać do ASO to muszę się wcześniej umówić czy sprawdzą mi samochód od razu ze względu na chęć kupna? Czy też nie ma reguły i zależy ile mają pracy?:P Dzięki za pomoc, jak coś jeszcze mi się uwidzi to będę pisał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Raczej się trzeba umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak chciałem we Wrocławiu sprawdzić w ASO to trzeba było z wyprzedzeniem 2 tygodni się umawiać, co przy kupnie samochodu trochę niestety komplikuje sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Pierwsze sprzedaje handlarz bajkopisarz, ta sama bajka jak sprzedawał Citroena. Druga ma fajny silnik, można się bliżej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal91krk Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jesteś pewny, że to ta sama osoba? Jest jeszcze to ogłoszenie citroena? Ktoś jeszcze ma jakąś opinie na temat tych aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Link do Citroena: < zobacz > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dla mnie minus jak widzę wyczyszczone i wypucowane silniki, może coś robili, a może chcą coś cieknącego ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomac Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Niedawno korzystałem w ASO z przeglądu przedzakupowego - kosz to 300 PLN, czas trwania około 1h. W zamian auto jest dokładnie przeglądnięte, podpięte to komputera, itd., otrzymujesz protokół z przeglądu oraz słowną informację o historii auta. Trzeba się umawiać wcześniej, jak na każdą wizytę w ASO, ale ja czekałem tylko 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi