Dugi80 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, jestem posiadaczem Meganki 1.4 Tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaszko Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam, od października 2020 jestem posiadaczem Megane III 2.0 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loozik Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dzień dobry. Jak się okazało na forum jestem już zarejestrowany od 2014 i nie napisałem jeszcze ani słowa więc zacznę od przywitania się z Wami Siedziałem cicho, bo: 1) wszystko co mnie interesowało bez problemu znalazłem na forum; 2) kiedy nie mam nic ciekawego do powiedzenia wolę milczeć. Od 7 lat śmigam żelazkiem w wersji 3D z 2005 roku którego dorwałem ze śmiesznym przebiegiem i pełną historią serwisową (poprzedni właściciel robił przeglądy w ASO do samego końca) i który z każdym kolejnym rokiem kompletnie bezawaryjnej jazdy powoduje, że odkładam zakup nowego auta na bliżej nieokreślone "kiedyś". Choć większe i nowsze kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisnik Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Dobry wieczór wszystkim.Mam nadzieję że będę tu gościł nie tylko w razie problemów z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3drula Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Uszanowanko, w kwietniu odbieram M4 Grandtour Intens po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desan87 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Pozdrawiam wszystkich. Megane 4 GC 2018 - 2 miesiące i już 3 wizyty w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Witamy, witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sscorpio731 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem . Ale starym posiadaczem . Od poczatku. Renault Espace III 1998 Renault Grand Scenic II 1.6 2004 Renault Grand Scenic II 1.5 dci 2006 Edytowane 25 Lutego 2021 przez sscorpio731 zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ? Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ? ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ? W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ? Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ? Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ? Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ? Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris07 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Cześć Witam wszystkich. Jako nowy użytkownik i posiadacz Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuszu Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich, ciepło zaczyna się robić więc czas na... Cabrio. Z wielu opcji na rynku wtórnym (z moim budżetem) najlepszy okazuje się Megane II. Wasze forum jest bardzo bogate w dużo przydatnych informacji i mam nadzieję, że nie będę zmuszony tworzyć nowych tematów. Jeszcze raz Witam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.Dejna Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Witam, Pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2021 przez K.Dejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi