x5d Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Jak nakazuje kultura i przyzwoitość witam wszystkich stałych bywalców tego forum. Od jakiegoś tygodnia jestem w posiadaniu megane/1.6/2003. Obecnie jestem także posiadaczem r/laguna/1.7/1995 oraz twingo/1.2/1997. Jak widać nie są pierwszej młodości ale coś jest w tych samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich, zastanawiam się nad zakupem Scenica III z silnikiem 1.4 Tce i będę miał pytania odnośnie tego silnika. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloKolak Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam i ja wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie. Pozdrowienia z Krakowa. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, wczoraj nabyłem drogą kupna swoją meganke :) chciałem się grzecznie przywitać :) Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakubu82 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich :) chciałbym zmienić auto i zastanawiam się nad Meganką B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polini Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, od 2 tygodni posiadam Megane III Grandtour 2.0 CVT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam wszystkich użytkowników. Tydzień temu kupiłem Megane Coupe 1,4 16v z 1999r. Auto po przejściach ale chciałbym je reanimować do stanu fabrycznego. Mam nadzieje że z pomocą waszego forum się to uda. Witam raz jeszcze bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.kubala Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam Pragnąłbym się przywitać, nazywam się Artur i od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu Megane I 1.6D RXE, rocznik '99, po lifcie :) Jestem tutaj nowy, zatem liczę na wyrozumiałość :) Czy są tutaj posiadacze tego samego modelu co mój? Chętnie poznam! Dziękuję i pozdrawiam, Artur Kubala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falzone Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 witam :D z tej strony Kamil i jeżdżę żółtą pokraką megane coupe 1 :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witamy, witamy, zerknij od razu 3 posty wcześniej na wpis Prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Po blisko trzech latach zawitałem tu ponownie - i witam wszystkich serdecznie. Pierwszy Scenic poszedł do ludzi, później był (i jeszcze jest) Peugeot 406. A dzisiaj zakupiłem Scenica II Ph II (2006) 1,5 dCi. Z mocnym postanowieniem, że posłuży przynajmniej ze dwa lata. Właśnie pojechał na warsztat (błotnik do malowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laredo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Witajcie. Jak przypada nowemu użytkownikowi forum wypadało by się przywitać. Jestem Piotrek, posiadam Grand Scenica 1.9 dci 131 KM z 2006 roku. Czy jestem jego szczęśliwym posiadaczem nie wiem jeszcze. Wiem jedno, że bez wiedzy która zdobyliście i tu opisaliście nie będę w stanie opanować awarii, które nękają moje auto. Mam nadzieje, że z czasem i mnie się uda napisać coś mądrego i takiego co przyda się komuś. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master1993 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam Administracje i Forumowiczów :) Jestem Rafał, młody posiadacz od 3 miechów autka Renault Megane 2 1.4 16V benzyna rocznik 2005 :D Mieszkam w Chełmku województwo Małopolska ;) Więcej na temat auta opowiem w innym dziale :) Jestem otwarty na nowych znajomych z całej Polski :P Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorleon Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam. Po Safranie, Clio, Kangurku i Lagunach przyszła kolej na Megankę. Od miesiąca w posiadaniu MII z silnikiem 2.0 16v, w automacie /jak pozostałe Renaty/, miłe zaskoczenie ogólną funkcjonalnością auta. Cieszę się, że jestem na forum, w przypadku poprzednich aut rady i wiedza forumowiczów okazały się bezcenne, zwłaszcza w przypadku LI i LII. Życzę Wam i sobie owocnej współpracy. doktorleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi