Pawel Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mi nic nie przysyłają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Szkoda, że ta oferta jest droższa niż aktualnie dostępne zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Też to zauważyłem, ale to efekt podniesienia cen, w połowie roku np. subskrypcja mapy Europy kosztowała 199 zł, a teraz 274 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wszystkie kody ponownie aktywne do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Które kody ? Gdzie się zapisałeś że masz takie info :) Edytowane 19 Grudnia 2015 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Z poprzednich postów. Nigdzie, chyba jako stały klient. Dodano: 22 sty 2016 - 14:33 Do 30 stycznia promocja na mapy -30%. Kod: MAPSALES30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 W przypadku mapy Europy nie warto, taniej wychodzi aktualizacja kodem ze zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Panowie, rozmowa o kodach promocyjnych jak najbardziej przydatna i chwała Wam za to, ale ... gdzie wpisać owe kody by móc kupić mapę z rabatem? TomTom HOME nie chce przyjąć takich kodów (chyba, że wpisuję je w złym miejscu). Kolejna kwestia ... czy mając nawigację EUROPE EASTERN muszę najpierw kupić cała EUROPE w wersji bez 4 aktualizacji czy mogę od razu (tylko) tą wersję z 4 aktualizacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 pamiętam, że podawałem ten kod przy składaniu zamówienia przez stronę TOMTOMa. robiłem to do tej pory raz, ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 1. W sklepie na stronie tomtom.pl 2. Musisz kupić najpierw mapę. Ktoś na forum pisał, że wgrał najpierw pirata, a później kupił legalne aktualizacje i zadziałało, ale nie pamiętam szczegółów i jaka wersja nawigacji - poszukaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mam nawigację Carminat TomTom Live więc ... piratów brak. Jednymi słowy, czas płakać i płacić. Mapa z 2011/2012 roku jest ekstremalnie wprost przestarzała (nawet A2 od Strykowa do Łodzi nie ma (były robione na EURO 2012). A może gdzieś da się kupić mapę taniej niż z wykorzystaniem ostatniego kodu promocyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jeżeli chodzi o kupno, to najtaniej wychodzi właśnie z tym powyższym kodem. Co innego w przypadku aktualizacji, wtedy lepiej kupić kod z karty zdrapki. Chcesz kupić mapę, żeby mieć większy obszar, czy tylko w celu aktualizacji swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Po krótkiej korespondencji ze wsparciem TomTom'a i prośbie o aktywowanie mi funkcji Live przynajmniej testowo na tydzień bym zobaczył czy to działa udało mi się jedynie dostać kod promocyjny by kupić usługi TomTom Live ze zniżką 50 PLN ("Welcome15_pl"). Czy te usługi w ogóle mają sens w Polsce? Czy one działają? Czy one coś dają? Oczekiwałem od nich okresu testowego by zweryfikować samemu, a skoro nie są skłonni pomóc, może nie warto kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mam nawigację Carminat TomTom Live więc ... piratów brak. Na funkcję LIVE faktycznie piratów brak, ale na mapy to można wgrać je ( np. ver 960) na zwykła karte SDRAM 4 GB i po odpowiednim przygotowaniu to działa w Renault Carminat. Mozna zamówić sobie taka piracka usługę w "firmach" co kraczą mapy do wszystkich aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 kacper69 tu nie chodzi o funkcjonalność LIVE - urządzeń z funkcją LIVE nie można złamać, tylko oryginalne mapy działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi