RafZielak Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam, Wiem, że wiele osób usługi Live uważa za kiepskie i bezsensowne jest płacenie za nie, ale mi osobiście ich działanie zaoszczędziło przez ostatni rok całkiem sporo czasu (który spędziłbym w korkach). Chciałem dokonać aktualizacji na kolejny okres i ... niestety zonk. Jest obecnie możliwość dokonania tego na 1,5 roku za 279 PLN, ale wyświetla się, że nie można tego zrobić na Carminat TomTom Live. Próbując dokonać aktualizacji na rok i wykorzystując kod "Welcome15_pl" otrzymuje informację, że już został wykorzystany co jest prawdą bo użyłem go w zeszłym roku. Czy znacie jakieś inne kody? Całe szczęście na mapy mam jeszcze prawie rok aktualizacji, ale jeśli kod można wykorzystać tylko raz, w przyszłym roku zapewne rozstanę się z TomTomem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1975 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jak kupowałem Live 2 tyg temu na rok czasu . Wykorzystałem kod i zapłaciłem 149 pln ,cena była 199 pln. A mam Tom Tom Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja Live kupowałem w zeszłym roku i ten kod jak najbardziej mi wtedy zadziałał, ale tym razem wyświetla mi informację, że "Kupon został już wykorzystany" co oznaczałoby nie mniej i nie więcej, że można go użyć tylko raz na cały okres "życia" nawigacji. Nie bez powodu zaczyna się od "Welcome" czyli jest zapewne promocją powitalną dla nowych użytkowników. Czy znacie inne aktualne kody/kupony promocyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Teraz usługi "Live" 1,5 roku w cenie jak za rok. PS. Zakupione, kod nadal działa Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Nigdzie nie pisałem, że kod "Welcome15_pl" w ogóle nie działa. Natomiast proszę o weryfikację ze strony kogoś kto już go wcześniej używał (np. rok temu tak jak ja) albowiem próbując z niego skorzystać otrzymuje informację "Kupon został już zrealizowany". Jeśli chodzi o "USŁUGI LIVE W EUROPIE - 1,5 ROKU" otrzymuje od razu komunikat, że "Niestety, produkt Usługi LIVE w Europie - 1,5 roku nie jest obsługiwany przez to urządzenie." Moje urządzenie zidentyfikowane jest jako "CARMINAT TOMTOM LIVE IB1471J03084" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nie pisałem do Ciebie tylko ogólnie - przy okazji zakupów informujemy, czy kod nadal działa. W zeszłym roku z kodem kupiłem aktualizację map, teraz też przyjmuje przy mapach. Nie wiem jak z będzie z Live, bo z kodem pierwszy zakup. Miałem ten sam komunikat, wystarczy wybrać drugą opcję i przechodzi (potwierdzone w pomocy TT) :) Dodano: 05 cze 2017 - 11:02 -30% na roczną aktualizację map Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baz4ant Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 -30% https://www.tomtom.com/pl_pl/promo/summer-campaign/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Już się nie skuszę. Te mapy to badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Otrzymałem link z promocją na usługi Live za 89,99 zł na rok - LINK - może ktoś jest chętny Ważny tylko do poniedziałku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Czy LIVE w pl w ogóle działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafZielak Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Działa. Czasami lepiej, czasami gorzej, ale ... zdecydowanie oszczędził mi wiele godzin stania w korkach. W PL niestety TomTom nie jest aż tak popularny jak za granicą więc i gorzej jest z aktualizacją informacji o korkach, ale ... nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 3 godziny temu, mrarek napisał: Czy LIVE w pl w ogóle działa? HD Traffic działa. Ostrzeżenia o fotoradarach raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphael_Stark Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jak chcę kupić, to pokazuje mi się na dole że "Carminat TomTom LIVE niekompatybilne". :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 U mnie to samo też mam ten sam komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Pisałem na poprzedniej stronie, że wybieracie drugą opcję i przechodzi - ostatnio tak kupiłem. Jak będzie problem to pomoc TT chętnie rozwiązuje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi