dezerter35 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 W swojej Renacie nie mam termometru. W pobieralni jest jak podłączyć termometr .Czy dobrze zrozumiałem ,że (pomijając gdzie idzie jaki przewód )podłączyć przewody od czujnika temperatury do pinów 3 i 13 w brązowej kostce wtyczki PE2 i to wystarczy? Wiem ,że to proste ,ale chcę się upewnić czy czegoś nie zjaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podłączenie o którym piszesz jest prawidłowe ale prawdopodobnie będziesz musiał aktywować termometr clipem lub czymś innym. Chyba, że moduł UCH jest już odpowiednio skonfigurowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter35 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Podziękował . Niestety to robota na wiosnę (autko stoi pod blokiem i trochę zimno i szybko się ciemni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 http://megane.com.pl/topic/21213-montaz-czujnika-temperatury-zewn/page__view__findpost__p__167365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) u mnie z uwagi na to,że mam wymienione radio na wyświetlaczu mam tylko godz. i temp.zew. ale z chin leci wynalazek, który chcę zamontować w zamian ;) jak zamontuję, pokażę jak wyszło Dodano: 22 kwi 2016 - 12:19 Dodano: 22 kwi 2016 - 12:21 witam! zgodnie z planem wymieniłem org.wyświetlacz na "coś" prosto z chin ;) i wyszło baaaaardzo dobrze ! wielkość chińskiego termometru (wersja podstawowa) b.dobrze pasuje w miejsce org.(foto) przy montażu,trzeba jednak lekko zmienić kąt nachylenia wyświetlacza.Całość podłaczona na stałe do zapalniczki.Czytelność b.dobra, kolor podświetlenia (można zmienić na niebieski) prawie indentyczny jak np.wyświetlacz od klimy.Polecam każdemu , komu wyświetla sie tylko tylko temp.po wymianie radia na niefabryczne. Czujnik temp. zew. na razie nieprzeciągniety na zew. (nie mam na razie koncepcji i pomysłu) Koszt z przesyłką ok.25-30 zł. Polecam! (foto z tel. w rzeczywistości wygląda lepiej) Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez piter1114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wygląda jak fabrycznie zamontowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A nie wiecie może czy też będzie pasował do megane II phI z navi monochromatyczna? Jest tam wyświetlacz AFFA3 NAV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To jest termometr zamontowany zamiast wyświetlacza od radia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiem że jest on montowany zamiast fabrycznego wyświetlacza ;-) Chodzi mi o to czy zwykły wyświetlacz Renault (bodajże model affa 2) ma taki sam OBSZAR wyświetlania co model z GPS (affa3 nav). Ale przeglądając google grafika wydaje mi się że tak, chociaż nie jestem pewny ;-) Druga sprawa: Jak ten wyświetlacz sprawuje się w nocy?? Nie daje za mocno po oczach?? Bo po jego montażu na pewno nie zadziała regulacja podświetlenia od deski i wyświetlacza. I jak ze zmianą godziny?? Trzeba daszek demontować aby cokolwiek ustawić,tak?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Chodzi mi o to czy zwykły wyświetlacz Renault (bodajże model affa 2) ma taki sam OBSZAR wyświetlania co model z GPS (affa3 nav). Affa3 nav jest trochę większy niż Affa2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi