Krzychos Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie, czy może ktoś z Was widział gdzieś do zakupu produkty tego czeskiego producenta? Przez chwilę mieli aukcję na allegro. Poniżej podaję link do produktu, który mnie interesuje. http://www.stylla.cz/renault-30/megane-grandtour-08-514/ Firma dziwnie komunikuje się z rynkiem - na ich stronie próżno szukać adresu, numeru telefonu, e-mail-a. Temat nieaktualny - pojawili się znów na allegro. Spojler z dostawą 315 zł. Jak uważacie warto się tym zainteresować? Dojdzie koszt lakierowania i montażu. W klej w tym miejscu nie wierzę raczej wiercenie i kołki. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Krzychos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroznixo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziwna komunikacja wynika z tego , że to Czesi ! Generalnie ja kupiłem od nich spoiler do swojej megg i nawet pasował oczywiście wiercenie u mnie było nieuniknione ale to sedan jeśli ma ktoś taniego Lakiernika to spoko wszystko kwestia gustu. Kontaktem nie ma się co przejmować najłatwiej pobraniowa kupić zobaczysz towar zapłacisz proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dzięki Mroznixo, Czesi na e-maila się odezwali i nawet są skłonni negocjować cenę. Wysyłają przesyłki zawsze w środy więc kupię w przyszły wtorek by wszystko się zgrało. Nurtuje mnie tylko jedna sprawa: kleić to jak piszą w instrukcji montażu czy jednak wiercić i na kołki wkręcić? Boję się trochę czy to nie odleci przy szybszych wycieczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam! Spojler zakupiony, dzisiaj montaż. Edytowane 28 Marca 2016 przez kammat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 @kammat podrzuć fotkę jak już zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Chętnie też zobaczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 i ja też chcę zobaczyć :) jak montowane ? klej i/czy kołki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jeśli kammat kupił u Czechów to w zestawie montażowym dają i tubę lepiszcza i kołki. Mi zaprzyjaźniony lakiernik wkleił lotkę na swój sprawdzony klej. Trzyma się jak złoto. Jak chcecie zobaczyć jak wygląda u mnie to podajcie meile bo coś nie teges u mnie z wklejaniem kolejnych fot pod profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam,wkleiłem nowe fotki,proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Za dużo te zdjęcia nie pokazują ;) ogólnie wygląda spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Więcej fotek w dziale: Nasi użytkownicy. Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Cześć, ogrzeję kotleta, jak tam z tym? jaka cena była? i jak z dostawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Cześć, nabyłem taki oto spojler. Ktoś z Was się orientuje jak to zamontować (klej czy kołki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Klej do szyb. Albo coś takiego Zobacz ofertę: Klej i szczeliwo czarny K+D WURTH 300ml https://allegro.pl/oferta/klej-i-szczeliwo-czarny-k-d-wurth-300ml-7630319286 nie puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi