Marcin91 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witajcie. Szukałem tematu gdzie mógł bym wkleić link z interesującym mnie egzemplarzem, ale nie mogę znaleźć, za dużo piwa lub słabe umiejętności poszukiwawcze. Idąc do sedna. Interesuje mnie ten pojazd : http://allegro.pl/renault-megane-1pryw-wlasciciel-krajowy-z-salonu-i6020991875.html Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? Z góry dziękuję za wszelkie info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jakość zdjęć fatalna,z dużej odległości , nic nie widać ,sprzedający chwali się żółtym nabytkiem a nie tym co sprzedaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zgadzam się z powyższym, to i ja zauważyłem. Śmieszy mnie to że więcej chce zwrócić uwagę na żółtka niż czarnego gdzie jakość zdjęć jest podobna jak by robić je przez szkło takiego piekarnika / prodiżu starego z PRLu :D. Mając dwie takie dobre fury, a nie mieć dobrego aparatu ? W ASO udzielili mi informacji, że auto miało rozliczone 4 szkody, w tym 3 takie całkiem całkiem, a sprzedający napisał, że nie ma nic do ukrycia ? I wspomniał tylko o jednej szkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A zreszta kupować coupé z takim silnikiem, to się nie godzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Konkretna wiadomość dużo wnosząca do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jeżeli były 3 całkiem całkiem o których właściciel ci nie do końca powiedział to ja bym w życiu tego auta nie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dlatego po dłuższych przemyśleniach odpuszczam, jak Pan pisze że nie ma nic do ukrycia, w rozmowie piękna bryczka a tu mu umyka z pamięci 3 stłuczki no to.. jeszcze o czymś mógł zapomnieć. Po za tym są jeszcze inne wątki które są przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Konkretna wiadomość dużo wnosząca do tematu Oj oj nie obrażaj się :) już po obejrzeniu zdjęcia z wgniecionym progiem, korozją i felgą w marnym stanie bym sobie to auto odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Gdzie ja bym się obraził, trochę dystansu trzeba mieć <_< Akurat co do zdjęcia progu i felgi to biorąc pod uwagę że auto nie jest nowe trzeba sprzedającemu zwrócić honor za to, że w ogóle to pokazał bo inny by robił zdjęcia tak żebyś tego nie zobaczył, a polakowi nie dogodzi, nie ma czegoś na zdjęciu źle, jest też źle. Bym miał hajs to bym sobie z salonu wziął więc muszę być świadomy tego że igła to nie będzie a wolę kupić od prywatnej osoby niż od mirka handlarza gdzie w opisie są same ***igła**top stan** nie widziałeś takiej *** a przed ogłoszeniem mogła być z francji po ciapatych, powodziach, szlifach albo od dziadka z niemiec Edytowane 5 Marca 2016 przez Marcin91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Racja, ale ta rdza źle wróży, nie wierzę, że to od podnośnika. Poza tym i tak auto po przejściach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zobacz co jeszcze sprzedaje, jak najdalej od takich kombinatorów ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Taaaaa widziałem super zarobek niczym magiczne ściereczki do sprzątania albo samogotujące garnki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi