mariuszekf Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Koledzy mam pytanie, czy macie jakieś doświadczenia z klockami Textar? Mam do wymiany, dużo się piszę o TRW, FERODO a nic nie ma o textarach.Sa w dobrej cenie, no chyba że to podróbki http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5686029228 co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że czasami szły na pierwszy montaż. Więc powinny być OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Na pewno szły, bo t producent a podejrzewam że TRW czy FERODO to pakowacze i mogą być z linii textara. Interesuje mnie jak to fizycznie się sprawuje, czy piszczą, palą i ttd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Gdy w 2007 r kupiłem swojego scenica miał założone klacki Textar. Hamulce brzytwa. Później założyłem klocki innej firmy + wymiana tarcz i skuteczność hamowania spadła. Na textarach było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Klocek typu "twardego", całkiem niezły, sprzedaje się dosyć dużo. Faktycznie cena na aukcji niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Według Ciebie wyglądają na oryginalne, piszesz o sprzedaży to może się orientujesz bo nie wiem czy klocki się podrabiać czy nie chociaż to Polska wszystko jest możliwe. Regulamin pkt.5.7, 5.13 -Prezes Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Rok temu kupowałem i wymieniałem cały komplet przód + tył, tarcze + klocki wszystko Textar. Nie pamiętam ile kosztowały klocki, ale całość kosztowała 1000PLN. Samochód hamuje bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyfluence Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jesienią założyłem we Fluencie na przód klocki TEXTAR. Wszystko jest OK. Kupiłem w sklepie za 110 zł. Może to dziwne, ale nie znalazłem żadnej adnotacji by były wyprodukowane w Chinach. Wyprodukowane w Niemczech w Leverkusen. Można też kupić tarcze tej firmy. Ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Textar robi klocki hamulcowe na pierwszy montaż dla BMW i pewnie jeszcze kilku innych marek. Z tańszych można polecić firmę Remsa. Jest to ekonomiczna marka TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Miałem Textar w SCII i nigdy więcej. Takiego syfu na felgach nie generowały żadne inne klocki. Do tego tanie nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Kupiłem Bosch że względu na nie zabogate tarcze (Textar ponoć twardy)i powiem ze są ok dobrze hamują nie piszczą i felga czysta po wyjeździe w górach tak ze przetestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi