bugmenot Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Tutaj i Tutaj linki do allegro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Dzięki za link do naklejki - na razie musi mi to wystarczyć, ponieważ drugi link prowadzi do aukcji kapsla, ale nie do mojej skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Naklejka kupiona, moim zdaniem wygląda przyzwoicie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Michał ile za te naklejki? Chciałbym czarne skrzynia 6 z wstecznym z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 10 pln + przesyłka. Link kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Koledzy dobijałem się do Veyrona ale powiedział że już się tym nie zajmuje. Może jeszcze ktoś regeneruje te gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika2112 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Cześć wszystkim szukam całego zestawu tzn . Meszka z galka zmiany biegow do renault megane 1 rok 2000 . Może ktoś wie z jakiego modelu by pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi