gggabrysss Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam! Czyściłem ostatnio felgi i za przednim kołem od strony kierowcy zauważyłem zerwaną wiązkę przewodów(poniżej zdjęcie). Od czego one są? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Prawdopodobnie poziomowanie ksenonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Tak jak napisał kolega powyżej, od poziomowania ksenonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gggabrysss Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Ale przy uruchamianiu silnika ksenony sie poziomuja, sprawdzalem. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 20 Lipca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jeżeli kable są urwane to raczej nie działa to prawidłowo podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gggabrysss Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Rozumiem, dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi