marek789 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam kupiłem felgi aluminiowe z oponkami 215/45 R16, obecnie mam stalówki 195/65 R15 i mam pytanie czy należy coś zmienić w komputerze aby prawidłowo odczytywało prędkość? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) W komputerze tego nie zmienisz na te opony. Samochód na tych nowych oponach będzie ponad 5% jechał wolniej niż pokazuje licznik. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A na które zmienić aby wskazywały jak najbardziej zbliżona prędkość ? cięcie Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O ile dobrze pamiętam to w komputerze ustawia się rozmiar opon, w komputerze deski rozdzielczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A na które zmienić http://www.opony.com.pl/narzedzia/zamienniki-opon/195/65r15/ Ale najpopularniejsze to 205/55/R16 (stosowane fabrycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O ile dobrze pamiętam to w komputerze ustawia się rozmiar opon, w komputerze deski rozdzielczej. Wytłumaczysz jak to zrobić ? W programie Maxiecu mam do wyboru które ustawić aby wyliczał jak najlepiej prędkość ? Chyba ze można dodać tutaj w jakiś sposób swoje opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 a masz diagnoskop jakiś ? Najlepiej Renault CLIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Niestety nie mam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi