THS Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Panowie potrzebna pilna pomomoc poniewaz otworzylem sobie szybe od pasazera i niestety juz sie nie zamknie a dokladnie tylko do polowy. Z kazda kolejna proba zamkniecia szyba opada nizej. Jutro potrzebuje pilnie samochod i chcialbym sie dowiedziec jak moge ja chociaz zamknac. Zabralem sie za rozbieranie boczku i nie wiem jak wyjac ta otwierana kieszen poniewaz nie widze tutaj zadnych srob a nie chce wyrywac na sile. Prosze o jakies porady. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) W skrytce powinny być plastikowe kołeczki. Jeżeli ich nie ma to wystarczy wyjąć schowek "na siłę". Schowek trzyma się na zatrzaskach które są po obu bokach i najlepiej podważyć go po bokach, np. wkładając płaski śrubokręt i podważając boki schowka do góry aż wyskoczą - są tak zbudowane, że ich nie połamiesz. Trzeba tylko uważać aby nie uszkodzić tapicerki śrubokrętem. Później to już tylko ciągnąć za schowek do góry. Edytowane 21 Września 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THS Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wielkie dzieki kolego udalo sie a sam nie chcialem niczego polamac a twraz jakies wskazowki jak ja chociaz zamknac?? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Jeżeli poszedł moduł elektroniczny (wg objawów to on się zepsuł) przy silniku to ja odkręcałem ten moduł i na widoczne w środku silnika dwa "styki" podawałem bezpośrednio prąd 12V i zamykałem. Możesz też odpiąć na dole szybę od podnośnika, podciągnąć i podeprzeć kołkiem drewnianym :). Edytowane 21 Września 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jestem z twojej okolicy miałem podobnie .Jedz tu Jawiszowice ul Pocztowa 5 .Tel 603849525.Polecam Elektryk samochodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THS Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wielkie dzieki kolego szyba w gorze sytuacja opanowana,a z reszta bedzie sie trzeba pobawic co i jak. Dodano: 21 wrz 2016 - 21:41 Dziki marekwodniak jesli sam tego niebopanuje to napewno sie zglosze skoro polecasz. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi Zacznij od przeczytania regulaminu forum P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Byłem u niego bo szyba była na dole i zaczął padać deszcz ,była sobota .Potem dokupiłem przycisk podnoszenia szybu na www VE-GA .PL .I sam wymieniłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THS Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Sprawa załatwiona, u mnie mechanizm sie zaciał i pozrywalo linki. Wymienione i poskładane i wszystko smiga jak nalezy. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 27 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi