Marcinex1233 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ogłoszenie widziales bo wkleiłem je w tym wątku wcześniej i ze względu na to że jadąc tam nie mogłem go zobaczyć bo prali je niby dwa dni odpuściłem. Ale po wczorajszym przebiegu i oglądaniu takich a nie innych aut jestem w stanie dac więcej. Jak sprawdzic ze auto było walniwalniete w tył, pytam bo innego wytłumaczenia nie pomalowanego plastiku nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Oprócz miernika lakieru to sprawdź te naklejki na słupkach jak tutaj: naklejki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jeśli bardzo walnięte, to podłoga bagażnika będzie >>pomięta<<. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Tutaj nie ma takiej normalnej metalowej podłogi. W Grandzie są włożone siedzenia w plastikowej obudowie, ale pod nimi masz parę wzmocnień metalowych i musisz "wczołgać" się pod samochód, aby je obejrzeć. Edytowane 30 Lipca 2017 przez mireczek01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Auto kupione. Szyby wszystkie oryginał, naklejki kolo klapy wszystkie były, podłoga idealny stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Gratulacje Mam nadzieję, że pochwalisz się niebawem nowym nabytkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi