Lukas.s Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kontynuacja tematu poruszonego w shoutboxie. Mam parę pomysłów na nowe logo, ale mam problem z czcionkami -mam czcionkę RENAULT lecz do końca nie jest odwzorowana -czcionka MEGANE :-x istnieje wogóle taka? Jeśli administracja posiada owa czcionkę np. tą co jest użyta w obecnym logo to prosiłbym o nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Lukas.s, czcionki takie istnieją, są odpłatne, a nazywają sie: MicrogrammaDBolExt.ttf i MicrogrammaDMedExt.ttf. Tyle tytułem odpowiedzi na pytanie. Teraz moje pytanie: Co zrobimy z dotychczasowymi naklejkami, koszulkami, czapeczkami, jeśli pojawi się nowe logo forum Pomysł może dobry ale deczko spóźniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Wydaje mi się (o ile dobrze zrozumiałem wątek na shoutboxie) że kol. Lukas.s chodzi tu o logo u góry strony nie zaś o logo forum znane z naklejek czy koszulek (mogę się mylić...) Pozdrawiam! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 logo u góry strony nie zaś o logo forum znane z naklejek czy koszulek tej czcionki zastosowanej w banerze, niestety nie znam, tu kontakt z Krzychem wskazany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Chodzi mi o czcionkę na banerze :-P P.S. Logo z naklejki jest OK i wg. mnie nie ma potrzeby jego zmieniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Banner robił kolega DrNO ale niestety gdzieś zawieruszył czcionkę. Proszę bardzo o przymierzenie się do layoutu (jeśli ktoś ma taką ochotę) dla strony informacyjnej Renault Megane. Będą tam zebrane wszystki dane techniczne, wyposażeniowe itp. Ostatnio byłem bardzo zajęty, stąd takie opóźnienie w mojej odpowiedzi. Postaram się odszukać wspomnianą czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Po wielu godzinach spędzonych na szukaniu czcionki znalazłem podobną, nazywa się: Wile Roman (odmiana Times New Roman), ale niestety nie jest za free :-x P.S. Szukanie wersji free w trakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 To jak można zamieszczać swoje propozycje czy nie ?? I co ma sie na nim znaleźć ? Jakaś data założenia też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Kam1l, zgodnie z postem Admina, jest zgoda na projekty. Co do daty, to nie bardzo jest się czym pochwalić, w sensie 1753 np. Forum ma dopiero 2 lata, 2006-09-04 to data posta Admina z informacją o forum i jego przeznaczeniu. http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=11&highlight=#11 Za to zainteresowaniem jakie wzbudziło w sieci przez te 2 lata i ilością userów, może śmiało się szczycić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Skromny projekcik nowego logo i screen przeglądarki z wstawionym logo: Oczywiście czekam na komentarze i ewentualne propozycje zmian które chyba jeszcze wprowadzę (nie jest to jeszcze ostateczna wersja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 fajne, nie oceniam czy lepsze od obecnego czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ziolo, suchutki i gojgien mają powód do dumy Logo może być, ale może masz jeszcze jakieś inne projekty, żeby zrobić jakieś porównanie ewentualnie ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Lukas.s, fajne logo, ciekawy pomysł z umieszczeniem rzeczywistych zdjęć renówek. :) (nawet dla Scenica I phI znalazł się kącik i to w kolorze takim jak mój 8-) 8-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ogólnie miło że to robisz, ale wg plnów i narad administracji w logo chcemy zamieścić nasz znak ten z nalepek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 a może demokratyczne głosowanie nad nowym logo? kilka projektów i wybór przez użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi