gojgien Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ziolo, suchutki i gojgien mają powód do dumy no dobra zgadzam się, lecz fotka została sprytnie odwrócona długo porównywałem ponieważ nie przypominam sobie bym robił fotę w tym ustawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Do końca listopaa np. czas na prjoekty i wsio gra i potem ankieta. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 fotka została sprytnie odwrócona ja po felgach poznałem, a później tylko się upewniłem :) Lukas.s, musisz mieć jeszcze coś w zanadrzu, podziel się, a my ocenimy :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Moim zdaniem to administracja powinna decydować o logo. W końcu to oni coś robią dla nas ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 CareK, więc na koniec to Krzychu podejmie decyzje, a teraz możemy pobawić sie w projekty Lukas.s, brakuje czegos w tym twoim logo - całe jest spokojne i nagle w jednym miejscu naładowane zyciem i nawet w tym życiu brak nowości phase liftingu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 postaram się jeszcze jakoś to ubarwić i zrobić ewentualnie wersję z logo nalepek EDIT: Tak na szybko zmajstrowałem takie oto logo: Ale to jeszcze nie koniec bo jeszcze do końca mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A więc tak, nie ma nic przeciwko nowej grafice na stronie. Warunkiem jest umieszczenie logo z nalepek. Wydaje mi się, że wystarczy wybrać jeden model Megane i umieścić go na grafice. Lukas.s, to zaproponowałeś jest OK ale za dużo tych samochodów naładowałeś. Czekam również na inne projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 moja propozycja to auta ustawione w taki sposób: Myślę, że coś takiego wygląda schludnie i nie przeładuje banera. Grafikiem nie jestem więc jak ktoś chce to niech spróbuje urzeczywistnić mój pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 I jak, temat ucichł? Nikt nie ma propozycji loga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 jak będe miał chwilke w week,to może coś wymyśle fajnego co do projektu lukasa: to połączyłbym opcje 1 z 2 sama druga opcja ma za dużo autek na banerze,także ja bym zostawił żółtego z baneru nr 2 i logo oczywiście też oraz wstawił 3 autka w czarnym tle z baneru nr 1 (zamiast tych 5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Odnośnie kolorystyki, to nie musicie się trzymać szarego. Koniecznie musi być zawarte logo z naklejek (do pobrania w dziale Download). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Do końca tygodnia postaram się coś spłodzić ;-) Ostatnio nie mam za bardzo czasu na siedzenie przed kompem :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 o to co udało nam się stworzyć wczoraj :) sugestie i opinie mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Wg. mnie lepszy błby sam znaczek bez napisu megane. Ale to moje zdanie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Brakuje nowej megany na logo ;p ale ogólnie faktycznie znaczek sam byłby lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi