kond82 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum i przypuszczam, że będę na forum dłużej. Planuję zakup auta, proszę o opinię https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-gt-line-ID6yGwt1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zadzwoniłem do handlarza i co innego napisane a co innego w realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja dodam, że nie jest to wersja GT Line tylko GT Style. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jeżeli podane dane są autentyczne to dobra cena jak za to 2-3 letnie auto. Na minus oczywiście to że po górach jeździło to auto i przyczepy ciągało - hak ma. Trochę podejrzany mały przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kond82 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zadzwoniłem do handlarza i co innego napisane a co innego w realu . To znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi