Vito84 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Co myślicie o tym ogłoszeniu? Co myślicie o cenie? Sprowadzony z Włoch. Uderzony tyłem. Wisi od końca 26 lutego. Wpierw cena była 36900, obecnie spadła do 34900. Czy serwis ASO będzie w stanie powiedzieć coś po VIN(serwis, przebiegi)? Sprawdzałem na różnych stronach w internecie, ale proponują bardzo okrojony zakres. Będę wdzięczny za opinie. Ze zdjęć wygląda, że buda nie była ruszona. Link do ogłoszenia. LQ HQ Update(2017-03-18): Sprzedający, przywitał się po czym bez słowa gdzieś pojechał zostawiając mnie z nieznającym tematu wspólnikiem :) Finalnie nic się nie dowiedziałem :) Myślałem, że dowiem się konkretów osobiście, bo przez telefon dostałem zdawkowe, że jest super. Jeśli chodzi o auto, to nie zachwyciło. Okazało się, że klepane były oba błotniki tylne(prawy lekko przy samej lampie). Klapa raczej nowa, albo z dawcy(lakier wyszedł ok. 150 mikronów). Z lewej strony co widać na zdjęciach nie jest zgrana pozioma linia przetłoczenia pod lampą. Samo lakierowanie dobre, chociaż był mokry. Faktura lakieru taka sama na malowanych elementach i reszcie. Maska ma parę odprysków/wżerek. Jedna znacząca po ptasich odchodach. Samo polerowanie może nie wystarczyć bo przeżarło bezbarwny. Szyba przednia do wymiany. Pęknięcie średnicy 5zł. Dobre mrozy i strzeli cała. Zdziwiły mnie dwie rzeczy. Na wolnych wibrowała delikatnie kierownica(poduszki?). Druga sprawa to mocno głośny silnik(traktor). Oglądałem tego samego dnia 1.5 dci z deklarowanym 120k i było dużo ciszej oraz zero wibracji na kole. Subiektywnie, ale to moje zdanie nie wygląda na 50k przebiegu. Dla mnie stracony czas, chociaż miałem blisko. VIN: VF1KZ1S06465757466 Edytowane 19 Marca 2017 przez Vito84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ASO sprawdzi wpisy serwisowe, Ja kupiłem pol Roku temu takiego samego Grantoura tylko bez pakietu GT ( 2011 ;1.9dci dynamique + navi) za 10 tyś zł mniej . Ja bym wiecej niż 30tyś nie dał za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito84 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) ASO sprawdzi wpisy serwisowe, Ja kupiłem pol Roku temu takiego samego Grantoura tylko bez pakietu GT ( 2011 ;1.9dci dynamique + navi) za 10 tyś zł mniej . Ja bym wiecej niż 30tyś nie dał za niego. Dzięki za odpowiedź. Na którym etapie takiego samego za te 10tyś mniej? Przed naprawą czy już zrobionego? Też miał podobne uszkodzenia? Edytowane 17 Marca 2017 przez Vito84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Zegary w pakiecie GT Line są analogowe, przebieg "magicznie" mały jak na dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Zegary nie zawsze. Ja mam cyfrowe i widziałem kilka ogłoszeń (wszystkie auta import) z cyfrowymi. Wg mnie była taka opcja tam. Niemożliwe żeby był tak duży odsetek aut z kombinowanymi zegarami. Z moimi nic nie było grzebane - przebieg oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) a ja nie wierze, ze Renault wypuszczało cyfrowe w GT/GTline skoro z tego co pamiętam w reklamówkach prasowych zegary były listowane jako cześć pakietów :P. W Polsce oczywiście spotykane, zbiegiem okoliczności właśnie z importu... na mobile.de jak dawniej patrzyłem jakoś nie za bardzo. Edytowane 17 Marca 2017 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi