Papf Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 A przepraszam czytałem w pośpiechu i źle przeczytałem (że w Clio działa) - powinny się świecić (mi czasem nie załapie od razu sterowników na maszynie wirtualnej np - przez Win10 ale potem działa). Ja bym sprawdził jakie PCB Ci dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Jestem bliski napisania opie!@#lu mailem z żądaniem zwrotu pieniędzy na sprzęt oraz 2 przesyłki kurierskie, których koszty poniosę (jednej już poniosłem). Jeśli będą robić problemy to zgłoszę sprawę do Allegro. Edytowane 9 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 po diodach wygląda na brak zainstalowanych sterowników do clipa - zerknij w menadżerze urządzeń ja nigdy nie używam clipa na wirtualnym systemie - zawsze były jakieś błędy. specjalnie kupiłem do tego della e6230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @moorgan komputer nawet nie wolał o sterowniki. W menadżerze Clipa nie ma. Pójdę jeszcze dziś powalczyć ale bez nadziei. Mail do sprzedawcy już poszedł, zobaczymy co odpisze. Ale czy diody ISO i CAN zależą od komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Pbet, auto się broni jak tylko może, abyś nie zaglądał co skrywa się w środku. Mówią, że do trzech razy..., może lepiej już odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @Lelupi tak mówią. Ja już chcę odpuścić i zwrócić sprzęt, odzyskać kasę ale chodzi mi ciągle o to czy to wina sprzętu czy moja. Chcę mieć 100% pewności. Nie do końca się broni bo ELM działa bardzo fajnie ale może Renia wie, że nim krzywdy jej nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emmo Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Elm jest tylko łącznikiem i da się nim zrobić kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) @emmo wiadomo ale nie przez podgląd parametrów lub skanowanie błędów Torque. Do innych programów typu DDT nie mam aspiracji ani potrzeb. Panowie @Papf @Lelupi@moorgan @emmo cuda na kiju. Dziś zgodnie z zapowiedzią poszedłem sprawdzić raz jeszcze i... CLIP ruszył. Cztery diody + udana diagnostyka. Mam kilka błędów, wszystkie w pamięci, żaden aktywny. Zaraz będę szukał rozwiązania, może będziecie mogli mi pomóc ale to w innych tematach. Błędy: Moduł elektronicz.hamulec postojowy - DTC510112 - element wykonawczy lewego tylnego zacisku Moduł elektronic. ESP - DTCC42200 - info multipleks nieprawidł. - moduł zesp. kab. Moduł elektronic. UCH - DTC957314 - obwód zasilania świateł stop Moduł elektronic. UCH - DTC957214 - obwód zasilania kierunkowskazu(s) Edytowane 10 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Przy błędach masz ich status oraz w opisie kontekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 @TheOktik tak wiem. Tutaj wszystko opisałem dokładnie. Nie przy każdym jest kontekst. Póki co mam spokój. Błędów na razie nie skasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jaką maszynę wirtualną stawiałeś pod system? Clip działa Ci pod XP czy 7 32 bit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Najnowsze wersje CLIP już nie współpracują z Windows XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 1 godzinę temu, mich64 napisał: Jaką maszynę wirtualną stawiałeś pod system? Clip działa Ci pod XP czy 7 32 bit? 7 dla wersji 178 Na XP nie idzie tak jak pisze @Papf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Ale na jakim emulatorze postawiłeś siódemkę? Bo jak rozumiem główny system masz win 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Oracle VM VirtualBox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi