BIGBOY Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jaki jest koszt wymiany rozrzadu w tym silniku mam na mysli zamienniki bo serwis kasuje na 1200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatekpl Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja płaciłem za wszystko, czyli pasek, rolka, pompa wody + robocizna 650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAZI Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 BIGBOY. Spróbuj w servisie w Siedlcach-masz niedaleko, koszt całości to 1500 PLN. Robią kompleksowo tj. wymiana obejmuje: pasek rozrządu,napinacz,pompa wody,płyn chłodzący,uszczelniacz wału i wałka rozrządu, pasek napędu alternatora i sprężarki klimatyzacji, oraz weryfikację koła alternatora. Wszystkie części oryginalne plus oczywiście gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGBOY Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 dobra dzieki ale powiedz mi kwiatekpl gdzie robiles swoj rozrzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 po ilu kilometrach lub latach wymienia sie rozrząd w 1,5 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 bezpiecznie do 90tyś lub 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A w krakowie jest jakiś godny polecenia i tani wmiare warsztat co wymieni mi rozrząd w mojej megance 2005 1.5 dci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A w krakowie jest jakiś godny polecenia i tani wmiare warsztat Auto-Reno, Wieliczka-Zabawa, tel. (012) 278-49-95, 288-23-51, tanio i solidnie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliomekki Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dzieki za pomoc napewno sie cos znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.adam Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja w Wawie skorzystałem z Bosch Service Gajewski na Gocławiu. Co prawda reklamują się że specjalizacja niemieckie, ale serwisują gwarancyjnie np. także meganki z flot firmowych. Ja zapłaciłem przy silniku 1.5dci 82km niecałe 600zł razem z paskiem kliniowym bo przy okazji zauważyli że popękany był. Przejechałem od tamtej pory 2 tys km i śmiga bez zarzutu. Dodam jeszcze, że w Sepczyńskim po rabacie 10% zaproponowano mi 1800zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalamar Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A czy ktos wie gdzie za rozsadna cene mozna to zrobic w Poznaniu? (na razie znalazlem za 1200zl, co mi stanowczo nie odpowiada) I czy ktos w ogole moze polecic jakis warsztat w Poznaniu? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jackowskiego 22 teren byłej Modeny tel 511065970.Tanio szybko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi