nowyCiekawy Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam od niedawna posiadam meganke III w bagażniku mam takia coś...zastanawiam sie od czego to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 A gdzie to coś jest? Co na nim pisze? Jakość zdjęcia powalająca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Naprawdę nie dałeś rady zrobić jakiejś fotki, żeby można było odczytać napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 obstawiam na antenę od hand free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Tak, to antena od hands free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyCiekawy Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) to mój debiut wiec sory za głupie pytania i słabe zdjęcia...dzieki za odpowiedz Pamiętaj o przestrzeganiu regulaminu forum, czyli o przestrzeganiu zasad języka polskiego. W powyższym przypadku pamiętaj o wielkiej literze i kropce na końcu zdania - mireczek01 Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zawsze to jest tak prowizorycznie zamontowane? Te kable tak na wierzchu, oplątane bez ładu i składu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 U mnie kable są na prosto, ale tak samo ubrane, na to idzie wykładzina także easy, chociaż mogli to jakoś schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi