Leon1982 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam wszystkich forumowiczów i użytkowników Renault Megane. Od tygodnia jestem posiadaczem Megi 1.6 90 KM, wersja classic. Jak zrobię fotki to wrzucę niestety aktualnie nie dysponuję cyfrówką. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tunia Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam wszystkich! Od dwóch dni jestem współwłaścicielką Megane II Grandtour 1,9 dCi, Lux Dynamique 2004. Autko super! Niestety musieliśmy oddać naszą ukochaną foczkę, więc mam nadzieję, że Renia godnią ją zastąpi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRA23 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam All Renault Megane 1.6 RT 08.98 LPG Całkiem wygodny ale jakoś awaryjny!!! :-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Awaryjny ? Może i tak, zależy czy się przesiadłeś z merola, czy fiata... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 witamy serdecznie! ja szczegolnie Tunie, bo czasem troche samotna sie czuje w tym meskim gronie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam wszystkich. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Grandtoura 1.5 dci. "W życiu piękne są "takie" chwile !!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prmax Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich ! Własnie wczoraj zamówiłem nową Megane II GT 2.0T 16V 165 KM w kolorze Blue Extreme. Już się nie mogę doczekać końca września - wtedy odbieram auto. Sprzedawca powiedział, że jestem pierwszym klientem wersji GT w Polsce :shock: Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasW Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich! Dwa tygodnie temu odebrałem swoją Megi - Grandtour 1.5dCi (przesiadeczka z Clio 1.4 16V). Jak na razie same miłe wrażenia!!! Mam nadzieję, że tak już zostanie. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadaczy Meganek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam serdecznie :) ja mam nadzieję, że w czwartek stanę się szczęśliwym posiadaczem Megi II 1.9 dCi w wersji SportWay :) tego dnia biore ją do ASO na gruntowny przegląd przedzakupowy i modle sie by wsio było okej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Oby sprawy przebiegły pomyślnie i zapraszam do częstego odwiedzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Krzychu - jak tylko wsio będzie grało to na 100% macie stałego forumowicza :) a jakby ktoś chciał obejrzeć moje przyszłe autko wirtualnie to prosze bardzo: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3004162 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No to dobrze, będzie kolejny forumowicz z WLKP, a za dużo aktywnych userów z naszego rejonu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam wszystkich jeszcze nie mam ale już się rozglądam za Megi II 1.5 dci koniecznie kombi :) hmm to będzie mój pierwszy diesel mam nadzieję że się nie zawiodę bo jestem odwiecznym fanem benzyny 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kid_m Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Witam wszystkich posiadaczy Megane ! Jestem od 2 tygodni posiadaczem Megane 1,6 RT z 1996r. To moje 1 auto. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi