henry66 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Henryk i od dwóch miesięcy ujeżdżam Reno Megane Clasic 1,4 16V ver RTX-1999 sprowadzoną z Niemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam wszystkich użytkowników Megane. Sam takową posiadam od kilku miesięcy. Jestem zadowolony z autka, choc miewa ona swoje humory :). Bardzo zadowolony jestem z forum Megane, które umożliwia rozwiązanie wiele problemów. Oby tak dalej... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon2707 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam! Jestem Timon2707. Chciałbym przywitać się ze wszystkimi miłośnikami renault, jestem posiadaczem renault megane scenic od 7 miesięcy.Mam kilka pytań związanych z moim autem. Mam problem z "silniczkiem" który steruje nawiewem powietrza.Przełącza obieg powietrza "z zewnątrz do wewnątrz" na"wewnątrz do wewnątrz" silniczek ten znajduje sie mniej więcej nad nogami pasażera siedzącego obok kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorp76 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich!!! Mówią mi Adam, posiadam Megane 98, 1,4 RN,z LPG, 90 tys, kolor coś pomiędzy granatem a śliwką węgierką, poruszam się nią na terenie Leszna i okolic (Wlkp.) Pzdr. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro12 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam Wszystkich, Jestem z Wrocławia i od trzech lat śmigam megane 1.4 16v - kombiak (2001), trochę już moją meganką kilometrów nabiłem - dokładnie 290000tkm ale jakoś się jeszcze trzyma i jak na razie bez większych problemów... pozdrawiam jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 290000tkmto żeś już na marsa dojechał :shock: 290 mln kilometrów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 henry66, to się spóźniłeś, bo 17.11 mieliśmy spotkanie w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro12 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 :shock: 290 mln kilometrów :) 290 2900 29 000 290 000 według mnie jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jaro12 zera się zgadzają, ale to po zerach podwyższa ich ilość do 290 000 tysięcy kilometrów tkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Chodzi o to, że albo piszesz 290 tkm czyli to = 290 000 km. Jak napisałeś 290 000 tkm to dopisz sobie zera i wtedy wychodzą mln ;-) Starczy tego OT bo to dział tylko na powitania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archy75 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki. Od maja tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem meganki coupe (rocznik 2001) z motorkiem 1.6 16v.Do tej pory autko spisuje się bez zarzutu i oby tak dalej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister ed Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam wszystkie forusie i wszystkich forusiów! Zarejestrowalem się 04.10.07r. i widzę że jestem bardzo opóźniony z moim powitaniem. PRZEPRASZAM! :) Na imię mam Edward. Mieszkam w Wadowicach. Reni 19 używalem od 2001 roku do 21 września 2007. Spisywała się super. Teraz Syn ją używa. Miałem do niej komplet papierów i nie potrzebowałem na forum szukać potrzebnych informacji. Nawet nie wiedziałem że "coś takiego" istnieje. Od 21 września stałem sie posiadaczem Scenika 1,9 dCI w którym dotychczas rozmawiano po niemiecku. Wszystkie instrukcje mam też w ich języku. Dopiero ta sytuacja zmusiła mnie do szukania informacji na forum o nowym moim nabytku. I tak oto znalazłem się na Waszym, a po rejestracji już naszym forum. :) Pozdrawiam Wszystkich! Edward z Wadowic małopolskich. [email protected] >>mister ed<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_m Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam fanów Renówek. Od wczoraj i ja ma przyjemność dołączyć do zacnego grona użytkowników samochodów marki Renault. Stałem się bowiem szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem Renault Scenic II 1,9 dci z 2005 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spitfajer Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich ! Jestem fanem meganek od kilku lat , jednak pierwszej swojej bryki dorobiłem sie w maju 2006r. Jestem posiadaczem sreberka megane II 1.5 dci z 2002r . Jak do tej pory jestem z niej bardzo zadowolony , sprawuje sie dobrze i jestem pewien , że tak będzie nadal . :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie , mimo że witam się dopiero jakiś czas po rejestracji na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi71 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich! Nazywam się Adrian Jestem z Tarnowskich Gór, od dwóch lat śmigam Megane Clasic 1,4 97r. przebieg 150tys.km do tej pory bez wiekszych problemów , obecnie zaczęły się kłopoty z elektryką tzn.ogrzewanie szyby padło,przeciwmgielne,dmuchawa kaprysi dlatego za namową znajowego znalazłem to forum , gdzie obecnie stawiam pierwsze kroki. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi