gojgien Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 W imieniu Administracji witam serdecznie na forum wszystkich nowych użytkowników. Proszę o dokładne zapoznanie się z regulaminem i przestrzeganie jego postanowień. (na to kładziemy tutaj bardzo duży nacisk) Poza tym życzę bezproblemowej "współpracy" z Waszymi Reniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunis7 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
historyczny Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Piła się kłania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekf Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 RMC'96 1.6 8v --> RMS'04 1.9dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Piotr - szczesliwy (mam nadzieje) posiadacz Megane `96 SZCZECIN (4ever) Skory do wszelkiej pomocy na terenie Szczecina POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojczulek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witam serdecznie studnię wiedzy jaką jest to forum i pozdrawiam wszystkich. Artur z Świdnicy. Megane Classic 1.4E `97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uio Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witka Nie źle tu macie, nawet Endriu tu zagląda :) Co znaczy Megane :) Co znaczy Scenic? Czy tylko kłopoty :P ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayo007 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników tej zacnej marki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Pragnę powitać wszystkich szanownych forumowiczów! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare72 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Scenic 1,9 dci 2003r Nowa Sól- pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcen Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam od miesiąca posiadam magane II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gski Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów i posiadaczy MeganII :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi_83 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam wszystkich na forum. Właśnie kupiłem Scenica 1.9 dti więc szukałem klubu i znalazłem. Wcześniej miałem Seata Toledo 1.9 TDI i byłem czynnym Klubowiczem www.toledoclub.pl Mam nadzieje że na tym forum będzie również tak miła ekipa jak na toledoclubie Jestem z Lubina na dolnym śląsku. Witam wszystkich. [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2008-08-21, 00:31 ] Rzuciłem okiem na stronę do której podałeś link. Mam nadzieję, że przyswoiłeś sobie nasz regulamin, by nie było niepotrzebnych zgrzytów. Regulamin forum megane.com.pl jest diametralnie różny i bardziej szczegółowy od tego z forum toledo. Zachęcam do lektury. Poza tym serdecznie witamy. - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi