tomslu Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam.... Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane Scenic z silnikiem benzynowym o poj. 2 litrow, 8V z roku 1998 - model z 2x szyberdach itd... autko przywiezione z niemiec i ogolnie baaardzo zadbany.... ale nie ominely go szeroko znane bolaczki typu - nawiew dziala tylko na 6, zegarek dziala ale nie swieci, predkosciomierz raz dziala raz nie, oswietlenie bagaznika nie dziala nie wiedziec czemu a poza tym to reszte jak dotad usunalem poprawiajac kostki lub wtyczki ))) Witam wszystkicj serdecznie i pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam wszystkich użytkowników Renault! Od tygodnia wożę się MII phI 1,5 dci Grandtour/100kM/, z grudnia 2004,pierwsza rej.I 2005, przebieg 120 tys. km. Jak na razie wrażenia pozytywne, chociaż drażnią trochę dźwięki wydawane przez plastiki w kabinie.Dzięki temu forum już niektóre zlikwidowałem,a nad innymi jeszcze popracuję. Pozdrawiam i przy okazji najlepsze życzenia z okazji Bożego Narodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chojnak79 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, od 2 dni jestem, a w sumie moja małżonka, posiadaczem Scenica 2.0 16v z 2000 roku. Korzystając z okazji pragnę wszystkim złożyć serdeczne życzenia Świąteczne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter6576 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Czołem wszystkim forumowiczom! Kilka dni temu przesiadłem się z cinquecento na meganke. Autko bardzo mi przypadło do gustu. Pozdrawiam i być może do zobaczenia na śląsko-zagłębiowskich spotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam, Megane II 1,5 dCi Grandtour Avantage, 2005, 75 000 km. Moja pierwsza Megie, pierwsze Renault, pierwszy Francuz. Wrażenia jak najlepsze. I oby tak pozostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostjar Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam wszystkich!! Miesiąc temu zakupiony megane scenic ,2002r 1,9 dci ,pierwszy francuz wrażenia pozytywne.Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przefabjan Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam wszystkich posiadaczy Meganek. moja Megan Scenic 1.9 dTi. mam male problemy z tym autkiem ale ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztelan Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witajcie! Od niedawna stałem się posiadaczem Renault Megane Scenic 1998 1,6 8V. Jest to mój pierwszy samochodzik, ale im dłużej go mam tym bardziej mi się podoba:) Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corneliss Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Moim pierwszym samochodem był francuz i mam do nich sentyment. Z Megane tez szybko się polubiliśmy, do moich potrzeb jest rewelacyjny. Mam nadzieję, że będzie służył. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc001 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy regin;) Meganka jest moim drugim samochodem, jak na razie jestem co najmniej bardzo zadowolony;) życzę Wam szerokości i bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupomadzi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam, Damian z Dortmundu, może cudeńko to nie jest, ale samochód kupiony do nauki jazdy dla żonci. Nauczy się to kupimy coś lepszego. Renia 1.6 8V 75PS. Miłych przygód z renówkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam! To moj pierwszy francuz w zyciu zawsze kupowalem niemieckie auta, meganki tez potrafia dawac radosc z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Właśnie dziś stałem się posiadaczem Meganki, mam nadzieje, że znajde tu (na forum oczywiście) odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i jednoczesnie będę mógł komuś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radyjko4 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie megi mamy już ponad rok więc też troszkę doświadczeni :) Autko super trzyma się drogi, super przyspiesza (2.0 F3R 750 115KM), i w miare mało pali lpg, więc więcej można w nią inwestować :-P i upiększac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czepa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 CZeŚć Ciemno zielona megane coupe 97 na łącznosci z Legnica City ;] Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi